SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17470)

GokhanTurna 20.03.2008 18:11

--->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

O kadar degerli hoca degiller bana göre...Dogru düzgün başarıları yokh..İstikrar yokh

altuntas58 20.03.2008 18:38

-->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız

bozkurt187 20.03.2008 18:48

ya ebn sana tam olarak atilamayacagim bence su aganda yasli olan ama isini hala iyi yapanda var yani genel olarak konusmak bence yanlis

Feldkamp 72

GokhanTurna 20.03.2008 19:17

[QUOTE=bozkurt187;336083]ya ebn sana tam olarak atilamayacagim bence su aganda yasli olan ama isini hala iyi yapanda var yani genel olarak konusmak bence yanlis

Feldkamp 72[/QUOTE]

Feldkamp Türk mü..Sen olayı yanlış anlamıssın Türk teknik adamlardan bahsediliyor

cem 20.03.2008 19:24

EVET ZAMANLARI GELDI AMA ADAMLARDA HAKLI.. DEVIR PARA DEVRI.. 7 MAC TAKIM CALISTIR AMA 1 SENELIK PARANI ALIYOSUN.. TAKIMI BIRAK BASKA TAKIMA.. ORDANDA 1 SENELIK PARANI ALIYOSUN.. OHHH. NE GUSEL YA.. YÖNETIM ZIHNIYETLERI DEGISMEDIGI SURECE HOCALAR HAKLI.. ADAMLAR PARA KAZANACAK.. LEVENT ERİŞİ MANISA KOVMUSTU.. TEKRAR CAGIRDILAR..ADANAYI SATTI KOSA KOSA KOVULDUGU TAKIMA GITTI... İŞTE PARANIN GUCU..

Bahattin 20.03.2008 20:14

ERDOĞAN ARICA YILMAZ VURAL GÜVENÇ KURTAR VE NİCELERİ... ENKAZ OLAN TAKIMLARI DAHA DA BİR ENKAZ YIĞININA ÇEVİRİP BIRAKIP GİDİYORLAR...

bu sozune katiliyorum

yerliturkuaz 20.03.2008 20:27

--->: -->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

[QUOTE=altuntas58;336079]Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız[/QUOTE]

İYİ GÜZEL DİYOSUNDA GARDAŞ BUNLARIN ELİNEDE SEZON BAŞLARINDA TAKIM VERİLDİ. ÖRNEK YILMAZ VURAL GEÇEN SENE ANTALYASPORU KÜME DÜŞÜRDÜ...İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR FAKAT ARTIK LİGİMİZ YENİ YÜZLER GÖRÜP GENÇ BEYİNLERE İHTİYACI VAR TABİ BİRDE TÜRK FUTBOLUNU İLERİ GÖTÜRMEK İSTİYORSAK....

yerliturkuaz 21.04.2008 20:40

[B]BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM BU TAKIM YÖNETİCİLERİNİ ADAMLAR TAKIMLARINI KÜME DÜŞRÜYORLAR HALEN TAKIMIN BAŞINDALAR ERDOĞAN ARICA BAĞIRA BAĞIRA DÜŞÜRTÜYOR Ç.RİZESPORU...[/B]

ready 21.04.2008 21:07

[FONT="Verdana"][COLOR="DarkRed"][B]Artık eskilerin yerini yenilerin doldurması zamanı gelmiştir adam 5-6 maç bir yerde çalışıyor bi bakıyoruz başka yere geçmiş[/B][/COLOR][/FONT]

zaralım 58 21.04.2008 22:09

DEĞERLENDİRMEN İÇİN TEŞEKKÜRLER

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:23.