![]() |
--->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
[QUOTE=cem;336114]KASIMPASA İLE OYNUCAMIZ HAFTA BJK FB MACI VAR..KAYSERI ILE OYNUCAMIZ HAFTA GS TRABZON MACI VAR...BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..[/QUOTE]
Aynen katiliyorumuz size,saten büyükler bir birleyiyle maclari olmasa vermezlerdi.Verecek olsalar bu haftaki maci versinler,Sivassporu o kadar düsunuyorlarsa. |
[QUOTE=cem;336114]KASIMPASA İLE OYNUCAMIZ HAFTA BJK FB MACI VAR..KAYSERI ILE OYNUCAMIZ HAFTA GS TRABZON MACI VAR...BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..[/QUOTE]
Gardaşım en doğrusunu söylemiş bu lafın üstüne bişey söylenmez... |
[QUOTE=öner;336164]BU YAZACAKLARIMA SEN KİMSİN SENDE KİM OLUYOR DİYEBİLİRSİNİZ.
BEN SİVASSPORUN İLK SIRADA OLDUĞU DÖNEMDE MAÇLARINI YAYINLAMAYIP TRABZONSPORUN MAÇLARINI YAYINLAYAN LİG TVYİ PROTESTO ETMEMK AMACIYLA MAÇLARI İZLEMEYE GİTMİYORUM YAKINLARIMADA BU TELKİNDE BULUNUYORUM NEDEN GİDECEKMİŞİMKİ ADAMLAR BİZİM MAÇLARIMIZI ZAMANINDA VERMESİN SONRA TRABZON DERBİ OYNAYINCA VERSİN BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ.[/QUOTE] seninle aynı görüşteyim kardeş hatta ve hatta lig tv üyeliğimi bile iptal ettim |
sivasspor konya maçını naklen vermediği için lig tv yi federesyonunda kasımpaşa sivasspor maçını olimpiyat stadında oynatmadığı için hem lig tv yi hemde federasyonu kınıyorum hep beraber federasyonna baskı yapalım 13500 kişilik stada kim sığacak bilemiyorum tff tel no 0 212 282 70 20 hep beraber araralım
|
[COLOR="Red"][B]SONUNDA DOĞRUYU BULDULAR!!!
İYİ KÖTÜ EN AZINDAN SON MAÇLARIMIZI NAKLEN İZLEYE BİLCEĞİZ. NE MUTLU BİZE..!![/B][/COLOR] |
Zamanla hersey kardesim, hemen birden tum maclari yayinlayacak degiller ya. Bu konuda biraz anlayisli olmak gerekir.
Toplam verilen para on anlasmaya bagli. 4 mac kesin naklen.. derbiler olunca, onun yerine baska mac oluyor... normal birsey, bunda buyutulecek birsey yoktur. ama hic bi zaman 4 maci gecmiyor... Onemli olan evde oynadigimizda stadyumun tiklim tiklim olmasi... simdilik onemli olan bu. Allahin izniyle BJK macina kayipsiz gireriz... |
-->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
arkadaşlar konya maçından sonra geriye kalan [B]7 maçımızın 6 tanesinin ligtv'den yayınlanacağı kesinleşmiş durumda..[/B] yalnızca ankara maçı yayınlanmayabilir ama 31. hafta itibariyle şampiyonluk yarışından kopmamış durumda olursak muhtemelen o maçıda yayınlayacaklardır, o kadarda ... değildir heralde "ligtv" ..!
|
-->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
İŞTE BU İYİ HABER ÇOK İYİ.............
|
sadece dört maç değil tüm maçlarımızı versinler şampiyonluğa giden takımın maçı verilmesi lazım burdan ilgilileri kınıyorum adammı kandırıyorlar
|
Arkadaşlar burada camiaya bi lütuf yapılmış gibi sevinmeyin Allah aşkına,adamlar arta kalan maç programına Sivasspor maçını yerleştirdiler diye seviniyoruz.Denizlispor,Bursaspor maçlarını mı vericeklerdi?Mecburen verdikleri maçlara sevinmek yerine bu haftaki maçımız neden verilmez diye tepki koymalıyız.Ama Lig tv'nin yanlışı unutuldu herkes teşekkür ediyor...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |