![]() |
--->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
çok klasik olcak ama ben 1-0 olsun bizim olsun diyorum
|
BU MAC KESIN BIZIM
BENIM TAHMINIM: KASIMPASA: 0 [B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ: 3[/COLOR][/B] |
ya 1 kişi yok mu beni duyan,maç için organizasyon ya-pı-la-cak mı??????????????????????
|
ARKADAŞLAR BU BAŞARINA TEKNİK HEYETİN VE TEKNİKTRAKTÖR BÜLENT UYGUNUNDA ÇOK BÜYÜK ÇABASI VAR BENCE HERŞEY ONLARIN SAYESİNDE
|
net bi skor belli olmaz ama iddaaya girerim 2 farkla bizim o maç... inşallah diyelimde...:)
|
iyi bir organize ile tribündeki yerimizi almalıyız maç pazar saat 15:00 da stad belirsiz ama inşallah olimpiyat stadında oynarız veya kadıköy,samiyen olabilir ama rakiplerine böyle bir jest yapmazlar onlar yapsa da kasımpaşa yapar mı o bilinmez hayırlısı inşallah güzel bi stadta ve 3 puanla sonuçlanır bizim için
|
maç olimpiyat stadında veya inönü stadında oynanmalı bence,kasımpaşa stadı 9500 kişilik.bizim bu maçta bence en az 35.000 seyircimiz olur,hem de kasımpaşa çok iyi hasılat alır.büyük ihtimalle düşecekler,gelecek sezon şampiyonluğa oynayabilmek için herhalde hasılatttan gelecek parayı önemserler.skor önemli değil,yenelim yeter
|
1-0 olur Kasımpaşamın olur...beklerız bu maca
|
[B]Bu Yüksek Performansı Devam Ettiriceğiz,
Kasımpaşa Engelininde Biraz Zorluk Çekeriz Ancak Alırız. Çünkü Kasımpaşa Alt Sıralardan Kurtulması İçin Mutlaka Almalı, Ancak Buraya Kadar Geldik Bundan Sonra Kimseye Puan Vermeyiz. Sivasspor-2 Kasımpaşa-0[/B] |
[COLOR="Red"][B]1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun
sivasspor'um kasımpaşa'ya kosun :D[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24. |