![]() |
--->: -->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
ismail kardeş maraton ne yaptı allahını seversen bana bir anlat ya,her kes seyirciyi övüyor ama benim gördüğüm kadarıyla liğlerin en pasif seyircisiyiz,dünkü konya maçını ele alalım mesela,bu seyirci takımı ateşleyecek ne yaptı,gol olana kadar çıt çıkmadı,gollerden sonra laylaylom,oh be ne güzel değil mi? sözün özü şu;bu seyirciden ne köy olur ne kasaba,yazık bu takıma.
|
--->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
maraton tirübününü harekete geçiren arkadaşa [Yahya diye biri imiş] çok teşekkür etmeliyiz.Diğer maçlarda da bekliyoruz.Ayrıca yönetim veya yardımseverlere bir önerim olacak.Her eve bir Sivasspor bayrağı asarak kampanya başlatmalıyız. saygılar.Mücahit KORKUT
|
-->: --->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
[B][QUOTE=MMK;338030]maraton tirübününü harekete geçiren arkadaşa [Yahya diye biri imiş] çok teşekkür etmeliyiz.Diğer maçlarda da bekliyoruz.Ayrıca yönetim veya yardımseverlere bir önerim olacak.Her eve bir Sivasspor bayrağı asarak kampanya başlatmalıyız. saygılar.Mücahit KORKUT[/QUOTE]
Evet abimizin dedigi gibi bence de sehri Sivasspor bayraklariyla suslemeliyiz.. En son fenerbahce macinda sivastaydim ama maalesef boyle bi sey goremedim.. Sehri suslersek futbolcularimizda sampiyonluk havasina daha bir girerler ve islerine daha iyi konsantre olurlar;)[/B] |
ben en başından beri düşünüyorum neden bölünme olsunki diye bir türlü anlam veremiyorum çılgınlar ve dier taraftar grupları birleşşe ve konya maçındaki gibi bir çoşku maratondan gelirse eminim maçı cok rahat alıcaz
|
geçen sezon bejk maçında çaarşı bizim sesimizi bastırdı inşllah bu maçta maratonunda destağiyle çarşıyı çarşıya götürürüz:)
|
[QUOTE=akifeker;338033]geçen sezon bejk maçında çaarşı bizim sesimizi bastırdı inşllah bu maçta maratonunda destağiyle çarşıyı çarşıya götürürüz:)[/QUOTE]
[B]bu sene bız onların sesını bastıracagız ...![/B] |
EN BAŞINDAN BERİ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNİANMAYAN SENDİN BIRAK BU İŞLERİ BUNLARI YAZANA KADAR ÖZÜRDİLE
|
bunca senedir takip ederim maçada giderim gidebildiğim kadar deplasmanada giderim ama biri derseki siwas taraftarı birleşip tek yürek olacakmış die rüya bile olsa sanmıyorumki inanayım ????????
|
-->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
son macta bncede maraton okadar etkili degildi bir ilk yarinin son 10. dksi ve gollerden sonra bunu 90 dkya yaymaliyiz. ayrica artik son 3 macimiz kendi sahamizda lutfen birlesin bu takim cok iyi bir taraftari hak edio eger bjk macinda birlesme olmassa bjk yine bastiracak bizleri
|
[B]Arkadasım genelde ıyı degıl maraton ama bu macta ılk yarı muthıs desteklerı oldu ınkar edemeyız ...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |