![]() |
--->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..
ben o şanslı 982 kişiden biriyim ne mutlu bana darısı diğer hemşehrilerimin başına :))))
|
ZAMAN İLE SİVASSPOR GİBİ DELİKANLI OLMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ,FAHİŞ FİYATLAR İLE GÜNÜ KURTARMAK APTALIKTAN BAŞKA ŞEY DEĞİL TÜM KASIMPAŞALI YÖNETİCİLERİ KINIYORUMM....
|
-->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..
Bazi arkadaslara burda katilmiyorum. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda degil mi? Dogal olarak güclü takimlara karsi bilet fiyatlari cikacak. Gs, Fb ve Bjk maclarinda nasil cikiyorsa bilet fiyatlari, bu sezon Sampiyonluk yarisinin icinde olan Sivasspor maclarindada bilet fiyatlari cikacak. Ben bunlar dogal olarak karsiliyorum. Sivasspor orta siralarda felan olsaydi bilet fiyatlari kesinlikle 20 YTL olmazdi. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda oldugu sürecebilet fiyatlari böyle kalacaktir. Simdi mesela Barcelona Sivasa gelse, yönetim bilet fiyatlarini 5-10 YTL yapacak degil. Bilet fiyatlarinin 20 YTL olmasini dogal olarak karsiliyorum
|
bilet fiyatı neyse.........
ama oynanacak stad saçmalık :( |
-->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..
Kasımpaşasporun bu macı kendi sahalarında oynaması gayet doğal adamlar liğden düşmemeye oynuyorlar sivassporun en az 20-30 bin seyircisini hesap ettikleri zaman tek kurtuluş yolu olarak bu yöntemi kullanmışlar ama ne yaparlarsa yapsınlar bu macın tek galibi Sivasspor olacaktır
|
adamlar 20 de haklı biz bişey demiyoruz hemşerim. mc.. sadece önce parasında değiliz deyip sonra fiyatı tavan yapması tuhaf olmuş diyoruz.. saygılar..
|
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;339084]ulan biz sizi her yerde yeneriz allahın izniyle dümbelekler sizn yapacagınız işin içine tükürüyüm ben olimpiyat olsa en az 30 bin kişi olurdu tırsaklar zaten ligden düştünüz bide futbolmu oynadığınızı düşünüyonuz yazık zavallılar[/QUOTE]
bu zıhnıyettekı kısıler yuzunden futbolumuz ılerlemıyor.... |
[QUOTE=Apaçiler 1921;339118]bu zıhnıyettekı kısıler yuzunden futbolumuz ılerlemıyor....[/QUOTE]
evet arkadaşım sana fazlasıyla katılıyorum. bu yorum bir sivassporluya asla yakışmıyor.. Bu şekilde ki açıklamalar bizi üzüyor biraz duyarlı olalım lutfen kınıyorum senii ferhat.. |
[B][U]'''paranın peşinde değilde tamamiyle manevi duygularının peşinde olan Kulübümüz'''[/U][/B]
bi inanasım gelmıyor boyle dıyen bır anlayısın bılet fıyatını 3 buyuklerle mac yaparmıs gıbı 20 ytl yapmasını |
arkadasım stadımızda acık trıbun yoktur o yuzden vıp tırbun harıc heryer esıttır tutupda bu macı 5 ytl yapamazsın adama gülerler ucuncu lıgdekı maclar 5 ytl.ne olmasını beklıyosun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |