![]() |
--->: MUSA`DAN GOL SÖZÜ
[B]inşallah golünü atıp sende suskunluğunu bozarsın..[/B]
|
[QUOTE=rapjii;340751]Musanın Gol Attıgı Macları Genlellikle Kazanaıyoruz..İnşallah Yarında Gol Atarda Yeniriz...Cok Kritik Bir Dönemdeyiz Artık Her maca 1-0 Olsun Bizim olsun gözüyle bakıyorum...önemli olan 3 puan cok gol atmıs az gol atmıs önemli degil..[/QUOTE]
gardas senin dedigin dogru ama daha cok gol atarsak daha iyi avarajimiz olur.. o yuzden boyle takimlaracok gol atmak istersek daha onemlisi 3 puan almamiz ama cok gol atsak avarajimiz daha iyi olur.. simdi bir buyuk takimla ayni puanla bitirsek ligi avaraj en onemlisi oluyor!!!:) o yuzden:rolleyes: |
[B]inş. dediği gibi gol atar
dieğr golcu oyuncularımızdan da bekliyoruz [/B] |
-->: MUSA`DAN GOL SÖZÜ
dileriz insallah gol atarsin, ama önemli olan kimin atacagi degil, takimin mutlu olmasi galip gelmesi
|
Geçen maçta yine bencillik yaptı, mehmet'e verseydi topu garati goldu.
Bencil oyuncuların ömrü kısa olur sivasspor'da inşallah. |
Insallah gol atar musaya ve tüm Sivassporlu futbolcularimiza üstün basarilar dileriz.Saygilarimla...
|
-->: MUSA`DAN GOL SÖZÜ
Nihat sana katılmıyorum ben.. tamam gecen mac mehmete 1 pas vermemıs olabılır. ama bu senın omru kısa olur dıe dua etmenı gerektırmez. hem musa sıvasspora bu sene attıgı gollerle yaptıgı asıstlerle cok puan kazandırdı. ornek ıstersen evımızdekı manısaspor; kayserıspor vs...
|
FENERBAHÇE MAÇINDAN BERİDİR GOLÜ YOK SİVASIN EN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN BİRİSİ İNŞALLAH GALİP GELİRİZ... GOLÜNÜDE ATAR....
|
[COLOR="DarkRed"][I][B]YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BEEEEEEEEEE MUSA KİM TUTAR SENİ...............[/B][/I][/COLOR]
|
insallah bu hafta sadece musa aydin degil mehmet yildizda gol atar cünkü gol krali olmasini istiyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |