![]() |
--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba
[QUOTE=00058 EAGELS;341760]Ben Trabzonu, Trabzonluyu ve Trabzonsporu iyi bilirim.
Benim bir cok Trabzonlu Dostum var, ama Trabzon Cosmopolitan bir Il konumunda. Milliyetci olan kesimi de var Pontus Zihniyetli Rum bozuntulari ile de karsilasirsin ama Trabzonun yüzde 90 ni iyi insandir. TRABZONLU INSANLAR BIZIM INSANLARIMIZ. SAHAYA INENLER BEYINLERI SULANMIS KENDINI INSAN YURDUNDA GÖRMEYEN HAYVAN BILE DENILMEYECEK KADAR REZIL MAHLUKLAR. TRABZONDA SIVASSPORUN SUCU NE IDI ? SIVAS A TRABZONSPORLU TARAFTARLAR IKI OTOBÜSLE GELDILER, ALLAHA SÜKÜR HIC BIR TATSIZLIK CIKMADAN UGURLADIK.[/QUOTE] Helal olsun kardeşim. Sivasla bizim bir sorunumuz yok. Ama beş parmağın beşi de bir değil ki? Malesef bu konuda taraftarlar ikiye ayrılmış durumda. |
vallahi trabzonlu taraftarlardan bunu beklemezdim.kendi takımlarının ligde kötü gitmesini ilk haftadaki maça bağlıyorlar,sivasın iyi gitmesinide kendilerine bağlıyorlar.anadolunun abiliğini üstlenmiş bir takımın taraftarlarına hiç yakışmıyor....
|
adam demişki fener şampipiyon olsun sivas olmasın diyor
|
Ben ve benim gibi taraftarlarda çok şaşırdılar bu yazıları görünce. Bu kadarını beklemiyorduk doğrusu. Onların cahilliğine veriyoruz
|
[B]kendi kendilerine sitelerinde konuşuyorlar
onlar futbola yakışır şekilde bizi ağırsalardı bunlar olmazdı kendileri etti ve buldu[/B] |
[COLOR="Red"][B]BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN [/B][/COLOR]tezahuratı beni çok duygulandırdı.
|
[QUOTE=bortecine;341788]adam demişki fener şampipiyon olsun sivas olmasın diyor[/QUOTE]
Öyle düşünenlerin Allah belasını versin. Feneri Avrupada bile desteklemem ki neden Türkiyede destekleyim. O tür düşünen taraftarlar geçmişine ihanet ediyor haberleri yok. Bizim en nefret ettiğimiz takım FBdir. |
bende öyle biliyorum trabzonlular feneri sevmez ama kimmiş o fener şampiyon olsun diyen şaşırdım.
|
[B]bu alaycı sözlere verecek cevabım vardı ama nese boskoy tatsızlık yaratmıyalım..inşallah küme düşersiniz..sizin devir kapandı artık..kayseri ve sivas var artık[/B]
|
[QUOTE=Tirabizonsipor;341796]Öyle düşünenlerin Allah belasını versin. Feneri Avrupada bile desteklemem ki neden Türkiyede destekleyim. O tür düşünen taraftarlar geçmişine ihanet ediyor haberleri yok. Bizim en nefret ettiğimiz takım FBdir.[/QUOTE]
demekki yanlış biliyormusun. :Neyse kardeşim sana saygım var en azından doğru olan gerçekleri savunuyorsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38. |