![]() |
--->: HARAM OLSUN KASIMPAŞA
wallaa KASIMPAŞA-SİVASSPOR maçımıza ben bedawa girdim :D
bu konuda size bi yorum yapamıyacam :D |
gardaşlarıma helal olsun bırakmadılar takımımızı yalnız.
|
[QUOTE=bortecine;347007]Kasımpaşa - Çaykur Rizespor
tarih : 13.04.2008 15:00:00 mekan : Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu bilet fiyatlarıKasımpaşa Taraftarı: 5,00 YTL Rakip: 5,00 YTL VIP: 100,00 YTL Bunların yaptığı Ahlaksızlıktan başka bişey değil. inşallah düşerlerde hayatları boyunca çıkamazlar.[/QUOTE] ALLAH HAKILNIN HAKKINI VERDİ MAÇIDA 4-0 ALDIK BOŞVERİN ARTIK |
keşke kasımpaşa küme düşmese ben istanbulda ikamet ediyorum sivassporumuzu ancak işte böyle kasımpaşa belediye gibi takımlar olduğu zaman maçlarına gidebiliyoruz yoksa sivassporumuzu nerde ne zaman nasıl görürüz
|
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;347142]keşke kasımpaşa küme düşmese ben istanbulda ikamet ediyorum sivassporumuzu ancak işte böyle kasımpaşa belediye gibi takımlar olduğu zaman maçlarına gidebiliyoruz yoksa sivassporumuzu nerde ne zaman nasıl görürüz[/QUOTE]
3 BUYUKLERİN MAÇLARINA DA GELİYODA ONLAR HERALDE BİRA BÜTÇEYİ ZORLUYOO:D:D:D:D:D:D:D |
dostu düşmanı bilmemiz lazım
kasımpaşa spor klubü gecen oynadıgımız kasımpaşa sivasspor maçının 20 ytl bilet satmıştı şimdi karşısındaki rakip rize iki takımda düşmeye oynuyor birbirlerine rakipler ama ç.rizenin bileti 5 ytl bu ne iştir bizi salak mı görüyorlar bunun başka cevabı var mı.
ÇAYKUR RİZE BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI Turkcell Süper Ligi' nin 30.Haftasında Pazar Günü Saat : 15.00' da oynanacak olan Kasımpaşa - Çaykur Rizespor karşılaşmasının biletleri tüm Biletix Gişelerinden ve Biletix İnternet Sitesinden satışa çıktı. 13.04.2008 tarihinde Saat : 15.00 ' da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri Cumartesi günü Saat : 10.00 ' da ve maç günü sabahtan Kulüp Binasında ki gişelerimizden de satışa sunulacaktır. Kasımpaşa-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bilet fiyatları ise şöyle : Kasımpaşa Taraftarı : 5,00 YTL Çaykur Rizespor Taraftarı : 5,00 YTL VIP Tribün : 100,00 YTL ( 09 NİSAN 2008 Çarşamba TSİ Saat : 16.21 ) kaynak:[url]http://www.kasimpasaspor.org.tr/detay.asp?haber_id=534[/url] email için:[url]http://www.kasimpasaspor.org.tr/iletisim.asp[/url] |
-->: dostu düşmanı bilmemiz lazım
bunun bir açıklaması yok aslında her şey ortada anlattıgın gibi
|
arkadaşlar maç geçeli 2 hafta oluyor
bizim maçtaki bilet fiyatlarının ne olacağı belli gibiydi yendik ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz.. |
[B]BU OLAYA FEDARASYONUN EL KOYMASI GEREKİR. BİLET FİYETLERINI SABİTLEŞTİRİP ONA GÖRE UYGULAMA YAPMALI. YOKSA İSTEYEN İSTEYENE KAZIK ATMAYA DEVAM EDER....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:43. |