![]() |
-->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR
Bence anadolu takimlari bir olsun. Kimse bükemez bizi
|
--->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR
[B]Gerçekten Kayserispor'un Anadolu Takımlarının
Sivasspor'a Vermiş Olduğu Desteği Unutmamalıyız. Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz. Bu Yolda Şampiyon Olucaktırız. [/B] |
maçı canlı izledim. kayserili ve sivaslı taraftarlar muhteşemdi.kayserili çılgınlar daha muhteşemdi.tüm kayserispor camiasını centilmenliklerinden dolayı kutluyorum.geçmişte yaşanan olayında tekrar tekrar yazılmamasını ve hatırlatılmamasını ,gerekirse hafızalardan silinmesi en büyük arzumuzdur.maça imzasını vuran dosluk oldu.
|
[B]Şampiyonluk iddiamızı sürdürebilmemiz için bu 3 puan çok önemliydi. Anadolu derbisinden takımımızın galip çıkması çok sevindirici.Komşu şehrimiz Kayseri'nin misavirper taraftarına teşekkür ederiz. [/B]
|
helal olsun walla cok dogru solemislerrrrr yurekten rtebrik ederim
|
ya bence isyana gerek yok bütün anadolu takimlari sivasspor kadar inanarak oynasa hesi su aganda sivassporun oldugu yerlerde olabilirler
|
BU KONUDA KAYSERİ YE HELAL OLSUN DİYORUM
|
Merhabalar arkadaslar ben GENÇLERBİRLİGİ taraftarıyım.Şampiyonluk yanında bizans takımlarına karsı yanınızdayız... Sivas spora onundeki maclarda basarılar..
|
[B]TRÜNLERDE YAŞANA OLAYLAR UZUN ZAMANDIR TRÜBÜNLERDE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLERDİ... BÖYLE DESTEK OLUNDUĞU MÜDDETÇE KİMSE YIKAMAZ ZATEN ANADOLU TAKIMLARINI...[/B]
|
[B]Bu sene Şampiyon Anadolu'dan inşallah[/B] :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |