SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Başkentli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=98)
-   -   hafik köyler arası mac turnuvası goruntuleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18045)

salihak 21.04.2008 19:19

--->: hafik köyler arası mac turnuvası goruntuleri

arkadaşlar skorları bilen var mı yada nerden takip edebiliriz

SEMİH-58 26.04.2008 13:24

--->: -->: hafik köyler arası mac turnuvası gorunt

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;350923]YAR HİSAR KANGALIN DEĞİLMİYDİ YAW....[/QUOTE]

2 tane yarhisar var biri bizim köy hafik yarhisar digeri kangal yarhisar...;)

akifeker 26.04.2008 14:13

emeğe saygı eline sağlık öok güze olmuşş

SEMİH-58 26.04.2008 14:17

ayrıca resimlerin yayınlanmasında aracı olan arkadaşlarada teşekkürler

metinumar 26.04.2008 15:46

EVET ARKADAŞLAR BU BÜYÜK OLMAYA ADAY TURNUVA ESENLER BELEDİYESİ NİN DESTEGİYLE YAPILMAKTA VE KATILAN TÜM TAKIMLAR VARGÜÇLERİYLE OYNUYORLAR MAÇLARINI VE TABİ DOSTLUK İÇİNDE HER MAÇ BİTİMİNDE OYUNCULAR BİR BİRİLERİNE SARILARAK VEDA EDİYORLAR ZATEN TURNUVANIN AMACIDA BU BİRLİK OLMAK VE BİRLİKTE OLMAK İÇİN

Bende bu turnuvanın iddalı takımlarından çınarlı köyü kaptanı olarak tüm hemşerilerimi bu güzel organızasyona davet ediyorum

hepinize sevgi ve saygılarımla

metin umar

yigido_adem 26.04.2008 16:31

-->: hafik köyler arası mac turnuvası goruntuleri

HEMSERİLERİMİN BOYLE GUZEL Bİ TURNUVA YAPMASİ BENİ SEVİNDİRDİ AMA SUSEHRİ ERENCELER KOYU UYUYORMU BİZİMKİLERDE YAPSİNUYUMASİNLAR COK UZULDUM VALLA

TEKİNKILIÇ 02.05.2008 09:51

ARKADAŞLAR TURNUVA HAKİKATEN HARİKA. ÇOK GÜZEL MAÇLAR OLUYOR.ORGANİZASYONU HAFİK DERNEKLER FEDERASYONU YANİ HA-FED DÜZENLEDİ. HA-FED'E ÜYE KÖY DERNEKLERİNİN KATILIMIYLA OLDU. BİRAZ ACELECİ DAVRANILDI.AMA BU İLK OLUR ÖYLE ŞEYLER SENEYE DAHA ÇOKLU VE GÜZEL OLUR İNŞALLAH. TURNUVA HALEN DEVAM EDİYOR.BU PAZAR GRUPLARIN SON MAÇLARI VAR. SONRA YARI FİNAL VE DAHA SONRA FİNAL OLACAK. İSTANBULUN ESENLER BELEDİYE BAŞKANI FİNAL MAÇININ ESENLERİN BÜYÜK SAHASINDA YAPILMASINI İSTEYEREK BÜYÜK JEST YAPTI.SANIRIM TRÜBÜNLER DOLU HARİKA BİR FİNAL OLACAK. FİNALİ KAÇIRMAYIN DERİM.HERKESE SEVGİLER...

belalı_yiğido58 04.05.2008 13:42

[COLOR="DarkRed"][B]gardaş ben çimen yeniceliyim ama turnuvada bir varlık gösteremeden son buldu....başarılar dilerim diyer takımlara[/B][/COLOR]

GARDASH 09.05.2008 16:47

Arkadaşlar diğer yorum yazan arkadaşlarında belirttiği gibi son derece keyifli bir okadar da heyecanlı bir turnuva. Takımların taraftarlarının maçları izleyerek takımlarına destek olmaları ve turnuvaya ayrı bir keyif katmaları canıgönülden arzum. Yeniköyspor oyuncusu olarak biz maçlara davet edebildiğimiz kadar dostumuzu davet ederek bu güzellikleri onlarında paylaşmalarını istiyoruz.

Bu hafta yarı final maçlarımız var. Biz Yeniköy olarak Çınarlı ile oynayacağız. Grubumuzda 2. sıradaki Gölcük ekibi de B grubunun ikincisi Yarhisarla oynayacak.

Maçların centilmence ve dostluk içerisinde geçmesi en büyük arzum.

Bu arada geçen hafta Besinlispor ile yaptığımız karşılaşmada dizinden sakatlanan ve 10 gün sonra ameliyat olması gereken takımımızın dinamosu kardeşim Suat'a da acil şifalar diliyorum.

Dostluk her zaman şampiyon olsun.

Murat ÖRDEKBAY

mesut_koçak_58 09.05.2008 17:09

arkadasa acıl sıfalar dılıoruz ınsallah o maçın goruntulerınıde sıteye koyarsanız sevınırız ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29.