![]() |
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[QUOTE=izmirliyigido;351403]İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Gelişmelerle ilgili sitemizden (buradan) haberler verilecektir. konu ile ilgili benimle ve Mustafa kardeşim (myway) ile irtibat kurabilirsiniz. [B]"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ[/B]"NDE [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım... .[/QUOTE]krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz |
ben3,sivsivfatih(fatihpolat)canla başla ordayım ayrıca gelecek arkadaşlarım var
|
iii gitsinler helal olsun onlara---------------
|
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B]tamam mı?****************************[/B]
|
arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz
|
-->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=fatihcan58;352104]arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Anti Parantez bu sözler çekirdekçilere ithaf olunmaktadır.Lakin gerçek olan bir konu var ki oda uzak mesafelerden kalkıp gelen kimseler gerçek Yiğidolardır. Bu böyle biline. |
--->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=myway;352011][B]Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...
Izmirden hep beraber gidelim... Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz. Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz... Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar [email]patron_3558@hotmail.com[/email] ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler. Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz.... Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim.. Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler... Ben baslatayim.. 1. myway....[/B][/QUOTE] Mustafa otobüs tutmak çok iyi olur bence.Kozağaç meydanda bi kahvehane var,maçlarda 20-30 yiğido oluyor,oraya bi afiş asarız..sayı belirleriz.internettende katılımlar olur,sonrası kolay ne dersin? |
[QUOTE=sivsivfatih58;352030]krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz[/QUOTE]
Karşıyaka'dayım kardeşim. Bir hafta sonu görüşelim. Maçta tanışırız inşallah.... . |
[QUOTE=izmirliyigido;351403]
[B]"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ[/B]"NDE [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım... [/QUOTE] bence bu çağrıya kulak verin egeli yiğidolar ;) |
bende inşallah orada olacam .. :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30. |