SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DERBİ BERABERE BİTSİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18132)

kurtay58 23.04.2008 22:09

--->: DERBİ BERABERE BİTSİN

GS-FB berabere bitsin
Sivasım GS yi yensin
TS Feneri yensin.
Sivas şampiyon, Fener İkinci, Gs. üçüncü,
Kupa Komşu Kayserinin
olur mu?
Vallahi olur. Billahi olur.

mermerbey 23.04.2008 22:43

DERBİ BERABERE KALIRSA İYİ OLUR.DERBİDEN ÇIKACAK OLAN BERABERLİK SİTRES YARATIR.BUDA İŞİMİZE YARAR.BENCE BERABERE BİTERSE EN KÖTÜ BİRİ TAKILIR VE SİVAS Ş.LİGİNE GİDER.

YuNuSPaSa58 23.04.2008 22:47

Hayır o maçı galatasaray kazansın. ßizde 4 EyLüL'de Galatasarayı yeneLim fenerde gençlerbirLiğine yeniLsin veya berabere kaLsın sorada biz gençleri yeneLim zaten Galatasaray o hafta puan kaybedicektir.(ins:))bizde son hafta gençLeri yenip şampiyon oLaLım.. oLmazmı:):):):):):)Ne qüzeL senaryo bee:) İns. qercek oLur:):):):):)

belalı_yiğido58 23.04.2008 23:18

[COLOR="DarkRed"][B]mehmet yıldız bu maçta hattirik yapcakkk.......derbide berabere bitcek....[/B][/COLOR]

XXCakir58 23.04.2008 23:26

-->: DERBİ BERABERE BİTSİN

insallah diledigin, diledigimiz olur. Mutlu sona kavusuruz

3258murat 24.04.2008 07:43

[B]Ne ararsan var. yürek var, özveri var, fedakarlık var.

Helal olsun sana Mehmet Yıldız

Ne desek yaptıklarını anlatamayız.

Herşey para demek değildir

Siz başarınızla tüm Türkiyeye bunu ispatladınız

İnşallah biz Denizliyi yeneriz.

FB/GS de senin dediğin gibi berabere biter

Allah yar ve yardımcın olsun

En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah[/B]

Abdullah DuMaN 24.04.2008 07:44

-->: DERBİ BERABERE BİTSİN

ÇOK İSTERİM AMA BU İKİ TAKIM SİVASSPORUN ŞAMPİON OLMASINI İSTEMİYOLAR BİRİNDEN BİRİ YENER

yigidomustafa58 24.04.2008 12:08

[QUOTE][B]“Maça iğneyle çıkıyorum”[/B]

2 aydır belimden ciddi sıkıntı çekiyorum. Doktorlar iyileşmem için dinlenmem gerektiği uyarısını yaptı. Buna şimdi boyun tutulması eklendi Ancak şu önemli virajda takımımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Tedavilerim sürüyor. Her maçtan önce iğne vurularak sahaya çıkıyorum. Bülent hocamın, gerek birlikte futbol oynadığımız dönemlerde gerek teknik adam olarak bana büyük emeği geçti. Onun için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım. Takımdaki diğer arkadaşlarımın da aynı benim gibi düşündüğünü biliyorum”.[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]
gerçekten çok fedakar bir futbolcumuz...

derbi bencede berabere bitsin..[/COLOR][/B]

YozgatLee 24.04.2008 14:30

[B]İnşallah Dedıgınız Gıbı Olur BErabere Bıter Sivas Spor Şampiyon Olur. Bır YozgatLı Olarak Bunu Canı GOnulden Istıyorum.. Bu Sene Şampiyon ANADOLUDAN.. Yolunuz Acık oLSun..[/B]

Divriği58- 24.04.2008 16:45

DERBİ İNŞAALLAH BERABER BITER BIZIMDE ÖNCELIKLI OLARAK DENIZLI MACINI ALMAMIZ LAZIM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10.