![]() |
--->: DERBİ BERABERE BİTSİN
GS-FB berabere bitsin
Sivasım GS yi yensin TS Feneri yensin. Sivas şampiyon, Fener İkinci, Gs. üçüncü, Kupa Komşu Kayserinin olur mu? Vallahi olur. Billahi olur. |
DERBİ BERABERE KALIRSA İYİ OLUR.DERBİDEN ÇIKACAK OLAN BERABERLİK SİTRES YARATIR.BUDA İŞİMİZE YARAR.BENCE BERABERE BİTERSE EN KÖTÜ BİRİ TAKILIR VE SİVAS Ş.LİGİNE GİDER.
|
Hayır o maçı galatasaray kazansın. ßizde 4 EyLüL'de Galatasarayı yeneLim fenerde gençlerbirLiğine yeniLsin veya berabere kaLsın sorada biz gençleri yeneLim zaten Galatasaray o hafta puan kaybedicektir.(ins:))bizde son hafta gençLeri yenip şampiyon oLaLım.. oLmazmı:):):):):):)Ne qüzeL senaryo bee:) İns. qercek oLur:):):):):)
|
[COLOR="DarkRed"][B]mehmet yıldız bu maçta hattirik yapcakkk.......derbide berabere bitcek....[/B][/COLOR]
|
-->: DERBİ BERABERE BİTSİN
insallah diledigin, diledigimiz olur. Mutlu sona kavusuruz
|
[B]Ne ararsan var. yürek var, özveri var, fedakarlık var.
Helal olsun sana Mehmet Yıldız Ne desek yaptıklarını anlatamayız. Herşey para demek değildir Siz başarınızla tüm Türkiyeye bunu ispatladınız İnşallah biz Denizliyi yeneriz. FB/GS de senin dediğin gibi berabere biter Allah yar ve yardımcın olsun En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah[/B] |
-->: DERBİ BERABERE BİTSİN
ÇOK İSTERİM AMA BU İKİ TAKIM SİVASSPORUN ŞAMPİON OLMASINI İSTEMİYOLAR BİRİNDEN BİRİ YENER
|
[QUOTE][B]“Maça iğneyle çıkıyorum”[/B]
2 aydır belimden ciddi sıkıntı çekiyorum. Doktorlar iyileşmem için dinlenmem gerektiği uyarısını yaptı. Buna şimdi boyun tutulması eklendi Ancak şu önemli virajda takımımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Tedavilerim sürüyor. Her maçtan önce iğne vurularak sahaya çıkıyorum. Bülent hocamın, gerek birlikte futbol oynadığımız dönemlerde gerek teknik adam olarak bana büyük emeği geçti. Onun için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım. Takımdaki diğer arkadaşlarımın da aynı benim gibi düşündüğünü biliyorum”.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"] gerçekten çok fedakar bir futbolcumuz... derbi bencede berabere bitsin..[/COLOR][/B] |
[B]İnşallah Dedıgınız Gıbı Olur BErabere Bıter Sivas Spor Şampiyon Olur. Bır YozgatLı Olarak Bunu Canı GOnulden Istıyorum.. Bu Sene Şampiyon ANADOLUDAN.. Yolunuz Acık oLSun..[/B]
|
DERBİ İNŞAALLAH BERABER BITER BIZIMDE ÖNCELIKLI OLARAK DENIZLI MACINI ALMAMIZ LAZIM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |