SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18144)

Abdullah DuMaN 24.04.2008 18:39

-->: --->: -->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[QUOTE=merkez_emre;353726][B]laf bizede geliyor sanırım....
abdullah hayatında bir grupla maca gidip destek verdin mi de utanın diyon ?utanıyorum de de tam olsun... bizim alnımız acık basımız dik çok şükür internetten taraftar olmadık hiç bir zaman...

bize de gelince Yeri ve zamanı geldiği zaman Sivasın en büyük grubu merkez tayfa geri döner merak etme[/B][/QUOTE]

+++++++++++++++PARANTEZ BEN İNTERNETTEN DEĞİL K.PAŞA VE BURSA MAÇI HARİÇ HER HAFTA MARATON YADA KAPALI YANINDAYIM SENİDE BEKLERİM

merkez_emre 24.04.2008 18:51

--->: -->: --->: -->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYL

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;353730]ALINACAK BİŞEY YOK EMRE YİMPAŞTAKİ BULUŞMADA TARAFTAR BAĞIMIYOLAR DİYEN SENDİN ANCAK BJK MAÇINDA KIZLARLA BİRLİKTE KALE ARKASINDAYKENDE NEDENSE TEZAHÜRAT YAPAMADINIZ ANCAK SUSUTUNUZ BEN HİÇBİRE GRUPTAN DEĞİLİM VE 50 60 KİŞİLİK GRUPTADA OLACAK DEĞİLİM ONUN YERİNE YAHYA ABİNİN SÖYLEDİKLERİYLE BAĞIRMAYIDA TERCİH EDERİM GRUP YOK DEDİM GELECEK DİYORSSUN DEMEKKİ ŞU ANDA YOK AYRICA LAFIN SANA GELDİĞİDE YOK BEN SADECE BİRLEŞMENİZİ TEK YÜREK OLMANIZI İSTİYORUM O KADAR[/QUOTE]

evet öyle dedim ve bunun nedenide tribün kültürünün olusmaması yani senın gibi genc nufusun maca gitmemesi gitse bile kırmızı beyazdan baska bir tezahurat yapmamasıdır...üni nin bagırmama nedeni de budur tezahurat eksikliği yani tribün kültürü...grupların azlığı mazaret değil bence 2 ligdeyken taraftarımız 200 ün altına inmiyordu o zamanda gidebilirdin...bu işin içinde olmadıgın içinde neden birleşmenın olmadını da bilmiyorsun rant için gelen taraftarla destek icin gelen taraftar birleşemez birleşirse onun bi anlamı kalmaz adı cıkar o tek grubun...

ilerde birleşme olursa da senı ve senın gibi düşünenleride bekleriz o tek gruba

Abdullah DuMaN 24.04.2008 19:05

-->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[QUOTE=myway;353731][B]Tamam taraftarimizin yetersiz oldugu gun gibi ortada ama her gun kendimizle alay edip yok utanin yok yaziklar olsun demenin de kimseye faydasi yok.. Insanlari sinirlendirmekten oteye gitmez ve de kimseye de bir faydasi olmaz.

Bu sekilde burdan taraftari duzeltecegimizi umuyorsak buyuk yanilgi icindeyiz...

Zamanla Sivassporumuzda istenen taraftar kitlesine kavusacaktir elbet ;)[/B][/QUOTE]

MERAK ETME MYWAY EMREYLE BİZİM ARAMIZI KİMSE BOZAMAZ :D;););)

S1vasLee 24.04.2008 19:06

--->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

Nerde Sivasta böyle taraftar hepsi çekirdek çıtlıyor

Abdullah DuMaN 24.04.2008 19:06

-->: --->: -->: --->: -->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ

[QUOTE=merkez_emre;353734]evet öyle dedim ve bunun nedenide tribün kültürünün olusmaması yani senın gibi genc nufusun maca gitmemesi gitse bile kırmızı beyazdan baska bir tezahurat yapmamasıdır...üni nin bagırmama nedeni de budur tezahurat eksikliği yani tribün kültürü...grupların azlığı mazaret değil bence 2 ligdeyken taraftarımız 200 ün altına inmiyordu o zamanda gidebilirdin...bu işin içinde olmadıgın içinde neden birleşmenın olmadını da bilmiyorsun rant için gelen taraftarla destek icin gelen taraftar birleşemez birleşirse onun bi anlamı kalmaz adı cıkar o tek grubun...

ilerde birleşme olursa da senı ve senın gibi düşünenleride bekleriz o tek gruba[/QUOTE]

EMİN OL KATILIRIM.......................:D:D:D

K4r_Tugrul 24.04.2008 19:24

-->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[B][COLOR="Purple"]o gördüğün taraftarların çoğu gençlik. Bizim burdaki gibi hepsi 35 yaş üzeri değil.....[/COLOR][/B]

Del Piero 24.04.2008 19:28

--->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[B]işte bizim sivastakilerin bahanesi hep aynı

neymiş 50-60 kişi içinde ne yapacakmış

sende katılırsan 51 kişi olurlar yani damlaya damlaya göl olur misali herkez birileri birşey yapsın bekliyor ama kimse hiçbirşey yapmıyor yapaıda nedense küçünsüyorlar.... [/B]

sinan-58 24.04.2008 19:35

-->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[QUOTE=FatihCan;353754][B]işte bizim sivastakilerin bahanesi hep aynı

neymiş 50-60 kişi içinde ne yapacakmış

sende katılırsan 51 kişi olurlar yani damlaya damlaya göl olur misali herkez birileri birşey yapsın bekliyor ama kimse hiçbirşey yapmıyor yapaıda nedense küçünsüyorlar.... [/B][/QUOTE]

sonuna kadar haklısın abi artık bırakın maratona gitmeyi gelin kale arkası gara

merkez_emre 24.04.2008 19:44

--->: -->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[QUOTE=sinan-58;353757]sonuna kadar haklısın abi artık bırakın maratona gitmeyi gelin kale arkası gara[/QUOTE]

böyle dersen bize gelın onlara gitmeyin dersen de bir arpa boyu kımse ılerı gıdemez...

sinan-58 24.04.2008 19:45

-->: --->: -->: --->: ARADAKİ FARKI SİZ SÖYLEYİN

[QUOTE=merkez_emre;353760]böyle dersen bize gelın onlara gitmeyin dersen de bir arpa boyu kımse ılerı gıdemez...[/QUOTE]

şu an stattaki en sağlam grup olduğumuz için dedim birde zaten marotonda grup yok ki

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55.