![]() |
--->: sivassporda yıldızı en parlak futbolcu
hemen hemen oynadığı her maça bi imza attı seni seviyoruz mehmet yıldız
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
mehmet yıldız sen maçlarada oynamasan gıtmem sivasın maçlarına senı çok sevıyorum
|
[B]Evet takımın olmazsa olmazıdır Mehmet Yıldız istaistiklerde bunu açık açık ispat ediyor....[/B]
|
-->: sivassporda yıldızı en parlak futbolcu
[B]mehmet yıldız 10 numara adam ne yaptıgını bılıyor ve oyununu yurekten oynuyor tesekkurler Mehmet YILDIZ[/B][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/2922/29596qh0.jpg[/IMG]
|
bizim kalecimiz bile bir yıldız oda gol atabiliyo
|
-->: sivassporda yıldızı en parlak futbolcu
abdurrahmanda iyi onuda begenıyorum ben takıma faydası cokk
|
Türkiye'yi bu sezon Intertoto Kupası'nda temsil edecek olan Sivasspor´un kaptanı Mehmet Yıldız, “Yeni sezonda herkes yine bizi konuşmaya devam edecek“ dedi.
29.6.2008 Geçen yılı 4’üncü sırada tamamlayarak Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazandıkları için hazırlık dönemine erken başladıklarını belirten Mehmet Yıldız, çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İzmit’teki Kartepe Green Park Otel’de iyi bir çalışma ortamı bulduklarını vurgulayan Mehmet Yıldız, kampın çok olumlu geçtiğini belirtti. Yeni transferlerle kısa sürede kaynaştıklarını da vurgulayan Mehmet Yıldız, şöyle konuştu: “7-8 Temmuz'da oynayacağımız Intertoto karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz Bilica, İbrahim, Eyüp Kadri, Faruk Bayar, Tayfur ve Murat Yılmaz, takıma çok çabuk uyum sağladılar. Yenilenen kadromuzla daha büyük başarılara imza atacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Taraftarlarımız da bize güvensin. Yeni sezonda yine herkes bizi konuşacak. Ayrıca Avrupa’da da adımızdan söz ettirmek istiyoruz.“ |
fatih terim milli takıma alsaydı yıldızı dahada parlayacaktı
|
helal olsun nedim be --------------------
|
MEHMET YILDIZ OLEY MEHMET YILDIZ OLEYY OOO YILDIZ OLEYY BASARILAR DILERIZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33. |