![]() |
--->: Eeee yuhhh artık
arkadaşlar şunların seviyesine inmeyelim ve bu dakikadan sonra cevap dahi vermeyelim onlara... ne derlerse desinler... elbette en geç sabaha silinecektir mesajları
|
aynen Sivas_sevdamiz Kardesim
biz insan olalim onlarda bize özensin insan takliti yapsinlar hayvan oglu hayvanlar |
Abi sinir mi bırakıyorlar adamda...
|
abi gelmişler buraya milleti kışkırtmaya çalışıyolar, ellerinden başka şey gelmiyo... Konuşsunlar yarın maç saatine kadar... maçta susturmasını biliriz. ayrıca maçtan sonra meydana da bekliyoruz kutlamamıza !!!
|
Beyler adım Berat.Sivas'tayım şu an.Ankara'da okuyorum.Sivasıma canım feda.2 hafta final arası vardı kaçtım geldim.Maça bilet kalmamış ama meydanda mutlaka olacağım yenelim inşallah şunları :)
|
kardeşim inşallah yeneriz ve meydanda büyük nir coşkuyla kutlarız. bilet bulamadığına üzüldüm. bu arada ben de Emre. Sivaslıyım ve burada üniversitede okuyorum
|
BİZİ UYARDILAR...BU DURUMA GELMİŞ ANADOLU TAKIMININ TARAFTARINA 'BURADA KORNA ÇALMAK YASAK' DEMEK NE DERECE DOĞRU... NEYSE ARTIK BUNUN ACISINI YARIN SİVAS'I İNLETEREK ÇIKARTACAĞIZ
|
Arkadaşlar Geysaray'ı sahada yenmeliyiz.Yoksa korna-davul çalmak uyutmamak çözüm değil.Gol yesek bile tezahürata devam etmeliyiz.
SİVASSPOR centilmen ama sahada canavar olmalıdır.Eğlenmek hakkımız ama holiganlık yok. HERŞEY SİVASSPOR İÇİN. |
[B]BEŞİKTAŞ MAÇINDADA BÖYLE BİR UYGULAMA YAPMIŞTIK DEMEKKİ GALATASARAYLI YÖNETİCİLER UYANIK ÇIKTI EEEE ARTIK BİZDE ÇIKAR ASLANLAR HGİBİ SAHADA KAZANIRIZ...[/B]
|
[B]normalde polislerin yaptığı doğru
ama bugüne özel birşyler olması lazımdı [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:14. |