![]() |
--->: KALEDE AKIN OLSAYDI...
Kesinlikle petkovici 1 macta harcamayalım.bi doluda mac kazandırdı bize.Bence akında olsa aynı golleri yerdi cünkü goller kaleci hatasından yenmedi belki hakan şükürün golünü tutabilirdi diğerlerini akında yerdi.
|
bendee bundann sonra kaleye akının geçmesi taraftarıyım dün galatasaray kalemize 5 sefer geldii 5 ide gol oldu ya ALLAH rızası için bir topuda çıkarr nee olurr inşaallah uefa da kaçmazzz
|
kalede ciddden akın cezalı duruma düşüp kaptırmasaydı şimdi eminim biz buralarda değilde belkide şampiyon veya şampiyonlar ligine gitmiştik ben bu petkoviçten hiç bir şey anlamadım. adam güzel kaleci dedik ama adam bizi en güzel karnaval günümüzde yıktı. ne yapalım sağlık olsun
|
-->: --->: KALEDE AKIN OLSAYDI...
[QUOTE=OsMaN1674;361515]Kesinlikle petkovici 1 macta harcamayalım.bi doluda mac kazandırdı bize.Bence akında olsa aynı golleri yerdi cünkü goller kaleci hatasından yenmedi belki hakan şükürün golünü tutabilirdi diğerlerini akında yerdi.[/QUOTE]
petkoviç pozisyon alamıyor anında karar veremiyor ilk once çıkıyor sonra geri vazgeçiyor yan toplarıda akın kadar iyi değil dikkat ederseniz akın oynadığında ligin en az gol yiyen takımıydık akın oynamalı kesinlikle birde petkoviç yensekte yenilsekte çok yavaş davranıyor en az 10 dk yı boşuna harcıyor |
-->: KALEDE AKIN OLSAYDI...
[B]Akinin yeri milli takim kalesi..Bunu bilir bunu soylerim....[/B]
|
ya petko ıyı kalecısın bıze cok mac kazandırdınız akınla beraber ama be kardesım o gollerde yenmezdı yahu bır top bıle tutamazmı ınsan hıcmı motıve olmadın takım 1-0 one gectıgınde kalemı gole kapattım dusuncesı hıcmı kafanda yer etmedı uzuldum valla ne diyelim sağlık olsun inşallah son kotu macımız olur.
|
kalede akın olsaydı diye bişey olmaması lazım sankı petkoviç o golerı bilerek yedı boyle bışey dıyemeyız petkoviçin bu gunlere gelmemızde çok yararı var
|
BENCE YENİLEN GOLLERDE PETKOVİÇ DEN ÇOK DEFANS ANLAYIŞIMIZDA HATALAR WARDI. KALECİDEN ÇOK DEFANS KOTU OYNADI.AMA YİNE DE TAKIMIMI TEBRIK EDIYORUM BİZE BU GÜZELLİKLERİ YAŞATTIĞI İÇİN.
|
[B]keşke Akın olsaydı bencede ...
Akın bence Petkoviçin yerine 1. kalecimiz olması gerekir..[/B] |
olan olmuş artık keşkeleri bırakmak lazım ama seneye petkoviçi satıp akını kaleye geçirmeliyiz...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:34. |