![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
bende serionun performansını beğenmiorum çünki adam neredeyse deffans oynatılcak o adam forvete yakın oynatılmalı bülent hoca ceza alanına girmesine pek izin vermio verse çoşacak
|
[QUOTE=izmirligardaş58;361739]bende serionun performansını beğenmiorum çünki adam neredeyse deffans oynatılcak o adam forvete yakın oynatılmalı bülent hoca ceza alanına girmesine pek izin vermio verse çoşacak[/QUOTE]
sergio yani arkadaşlar kelime eksikliği olmuş inşallah balili bu hafta oynar |
-->: BOMBA TRANSFERLER!!!
bence takimlara kim transfer edilecegini Sivasspor ekibleri bilir. Ama kim gelirse gelsin, hosgelmistir, bize faydali olsun.
|
Yildiz Futbolcular..Sivassporumuzun Takimi Bozar..
Ha arkadas demis..Sag kanat lagzim? Katilmiyorum en guzel bolgemiz O Taraf..Musa Aydin, Ugur Yildirim!! Bence Sol Taraf Eksik..!! Ve simdilik goriyorumki Defansta da Sorun var..Ama Murat sozgelmez & Sedat Bayrak super 2lisi Insallah Gelecek Sezon Yine Oyniyorlar yani ondan sorun degil.. Yasir de doniyor..yani sylla nin yerine oyniyabilir.. |
[QUOTE=furky.b;361745]Yildiz Futbolcular..Sivassporumuzun Takimi Bozar..
Ha arkadas demis..Sag kanat lagzim? Katilmiyorum en guzel bolgemiz O Taraf..Musa Aydin, Ugur Yildirim!! Bence Sol Taraf Eksik..!! Ve simdilik goriyorumki Defansta da Sorun var..Ama Murat sozgelmez & Sedat Bayrak super 2lisi Insallah Gelecek Sezon Yine Oyniyorlar yani ondan sorun degil.. Yasir de doniyor..yani sylla nin yerine oyniyabilir..[/QUOTE] bak hocam harbiden sana katılıyorum 33 maçtır sol kanatın ezikliğini yaşıoruz zaten rakiplerimizde bizi hep ordan vuruolar deil mi hayrettin çok kötü orda oda haklı destekleyecek adam yok sol kanat şart sağlam ama ilhanı alıo bazen sol iç golleride o attırıo zaten plase ortalarla soldan |
bence fenerden can arat ve gürhan gelsin...
|
arkadaşlar bence bu önümüzdeki sezon mehmet yıldızın gitme ihtimali var bülent hocamız onu gönderecek iyi bir teklif eden olursa eğer mehmet yıldız giderse kadroda 5-6 kişi yenilencek o zaman kimin nereye geleceği belli olur ama mehmet yıldız giderse balilidende ümidi kesin die düşünüyorum çünkü mehmet yıldız - balili ikilisi birbirinden ayrı oynayamazlar oynasalarda pek takımlara faydaları olmaz die düşünüyorum heeeeeeee olurmu olur mehmet yıldız gitmez balilide iyileşir o zamana kadar paf takımındanda 1-2 kişi girer oyuna veya yedeklerde kalır (mecnun odyakmaz sölemişti)eksik olan yerlerede takviyeler yapılır siz o zaman sivası görün derim ben bu arada ben mayısın 21'nde erzicana askere gidiyorum bu zamana kadar gerek istanbulda stadlarda olsun gerek sitemizde olsun her türlü desteğimi sivasspora verdim ama askerde biraz zor olacağını düşünüyorum ama askerden geldikten sonra yine sizlerle beraberim inşallah bana dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar haklarınızıda helal edin islam dini için türklük için sizler için her ne olursa olsun VATAN SAĞOLSUN
|
bende gercek sandım.. spor gazetelerı gıbısınız ortada fol yok yumurta yok alıp satıyosunuz.. sezon sonu takımdan kımse ayrılmasın bir iki takviye yeter.. bende gercekten transfer var sandım...
|
1 DEFANS :arkadaslar cimbom macina bakin..yedigimiz gollere bakin ilk iki gole heledeki ben bircok macta defans sorunu cektigimiz gozume cok batiyo en az gol yiyen takim olmamiza ragmen defansi kotu buluyorum ortami cok iyi bizde ondanmi atamiyolar anlamadim ama defans inanin cok kotu hatalar yapiyo
2 TOP KONTROLÜ : Arkadaslar burda fransada 16-18 yasindaki genc cocuklar bile abartmadan soyluyorum sivassporun futbolcularindan daha iyi top kontrolu yapiyolar hocam futbolculara biraz top kontrolunu calistir olmuyo amatör futbolcular gibi topu kontrol edememezlik olmaz profesyonelle futbolcu nasil olursa olsun topu kontro edebilmeli!!!! |
Başarımız daimi olsun arkadaşalar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:59. |