![]() |
--->: BAŞARIMIZI TAÇLANDIRACAĞIZ!!
[QUOTE=yigido_sampiyon;363327]eminimki sivas avrupada beşiktaştan daha iyi türkiyeyi temsil edecektir...
bu sene beşiktaşı gördük;liverpoolu gol kralı yaptılar...[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]VALLAHİ BU DOĞRU SÖZE EKLEYECEK BİRŞEY BULAMADIM. TAM BENİM HİSLERİMİ ANLATMIŞ... [/FONT][/COLOR][/B] |
Hocam size UEFA yakışmaz ama neyse bu sene bunla idare edeceğiz gelecek seneye inşAllah şampiyonlar ligi..
|
seneye kardeşimiz kayserisporla kadıköyde uefa finali oynamak dileğiyle
ALLAH ankara deplasmanında yiğidolarımıza yardımcı olsun |
bu kadar çalışmanın ardından bunun sonu en azından uefa olmalı.biz bunu gercekten hakkettik.
|
[B]Uefaya katılıp bu seneki çıkışımızı Avrupadada sürdüreceğiz...
Son maç son 90 dakika hadi yiğidom....[/B] |
gönül isterdi şampiyonlukla taçlansın ama uefa da bize en azından bi teselli olacaktır
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Hocam son maç herşeye bedel olacak,bu başarıyı bir de Avrupa ile taçlandırın.
|
uefada 5 yiyenler takım görecek:)
avrupalı yiğido her maçımızdan sonra bu başlık atılacak gazeteler:) düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni |
her kim beşiktaşın 10 dk içerisinde 4 gol atmasında şike ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorsa ve konunun araştırılması için türkiye futbol federasyonunun konunun üstüne gitmesini istiyorsa o zaman aşağıda link'te verdiğim telefon numaralarına ulaşsın ve taleplerini bildirsin.
eğer bir katil varsa katili bulmak nasıl polisin göreviyse, futbolumuzun katlediği şu günde de katili bulmak federasyonun görevidir. öyleyse federasyonu göreve davet edelim [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=302[/url] |
türkiyenin hali bu
işte son dönemde diyorlar yeni federasyon geldi artık eskiden olan şeyler olmayacak diye ama herşey aynı biz fenere kızıyoruz ama inanın bana fener o macı yenseydi beşiktaş 9 dakikada 4 gol attığı gibi daha en az beş gol atardı bjk bu sene hangi maçını farklı yendi bu kadar adilikte olmaz yine her zamanki sıralamayı yaptılar fb-gs-bjk bunlar mutlaka ilk üçte olmalı olamasalarda yapılıyor bu türkiyede utanıyorum bugün olanlardan dolayı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:38. |