![]() |
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
moralleri iyide olsa bence bi ziyaret cok güzel olur
|
[QUOTE=Ellisekizlee;366966]katiliyorum hep destek tam destek yürüyün yigidolar avrupa sivasi görsün.ah bi alaman takimi ciksa da su gurbette sivasimi izlesem.ama mehmet yildizi satmisiz okudum az evvel bu sitede icim öyle bi yaniyy ki anlatamam gardaslar cok seviyorum mehmetimizi.avrupayi titretecez yigidolar haydi sivasspor:):D[/QUOTE]
gardas bu haber yalan haber demiyorum ama malesef buna benzer cok sey yazilip ciziliyor. sen onlarin agzindan duyana kadar pek inanma diyorum. cünkü mehmet yildizi bende cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum. birde su var mehmet yildizin degerini 5 milyon euro olarak aciklamislardi devre arasinda, trabzon okadar para verirmiki yada yönetim mehmeti o paranin altinda verirmi bilmem. |
[QUOTE=AYDIN1985;366974]gardas bu haber yalan haber demiyorum ama malesef buna benzer cok sey yazilip ciziliyor. sen onlarin agzindan duyana kadar pek inanma diyorum. cünkü mehmet yildizi bende cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum.
birde su var mehmet yildizin degerini 5 milyon euro olarak aciklamislardi devre arasinda, trabzon okadar para verirmiki yada yönetim mehmeti o paranin altinda verirmi bilmem.[/QUOTE] iyi güzelde dostum hersey para degil ki yani 5milyona versek ne olur o parayla daha iyisini alabiliyon mu sen onu söyle bakim?ben inanmak istemiyorum ama acikcasi korkuyorum keske fenere versek de trabzona vermeyelim adamlar aklisira parayla bizi ezecekler tek ürktügüm konu bu.aha bak hakkimizla 70 puan aldik 3. olduk ama noldu?realite 4. oldugumuzu gösteriyor ah icim kan agliyor yegenlerim hakkimiz sampiyonluktu ya neyse :mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12. |