![]() |
--->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
canm mac davuluyla dugun davulu bir olur mu hiç :D
ama helal olsun çarşıyı da dagıttınz :D |
emek çok kutsal bişey karşılığınıda mutlaka alacaksınızzz
|
[QUOTE=yigidomustafa58;373992][B]abicim İstanbuldaysan eğer bizimle böyle organizasyonlara katılmak istiyorsan lütfen katıl...
[U]İlerki zamanlarda daha tarihi belli değil eğer katılmak istersen halı saha maçımız var..[/U] [URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19004"][COLOR="Red"][U]İstanbul Sivaslılar Halı Saha Maçı[/U][/COLOR][/URL][/B][/QUOTE] gardaş sorunda orda ben sivastayım ınşşlah burda organızyanlar yaparlarsa ona katlırız:D |
--->: -->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALL
[QUOTE=lise!mustafa;373998]davula bile laf ettin abi daha sana ne diyim onuda kırmızı-beyaza boyuyucagız inşallah bigün sna çalmak nasip olur:D[/QUOTE]
[B]Abinizin tavsiyelerini yabana atmayın, bak ne güzel en ufak ayrıntıyı bile görmüş :)[/B] |
-->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=merkez_emre;374000]canm mac davuluyla dugun davulu bir olur mu hiç :D
ama helal olsun çarşıyı da dagıttınz :D[/QUOTE] ABİ SEN BURDAKİ MAÇLARA Bİ DAVUL GETİRİRSİN ARTIK |
-->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=GuNaY;373996][B]Elinize ayağınıza sağlık gençler, ligin provasını yapmışsınız, seneye tribünler dahada şenlecek :)[/B][/QUOTE]
[B]SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER BAŞARABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE.BİZE DESTEK VEREN ABİLERİMEZE TEŞEKKÜR EDERİZ.[/B] |
[B]beyler davulumuza laf atmayın hiç bula bula onu bulduk davulun ya yenisini alacağız ya da boyuyacağız [COLOR="Red"]KIRMIZI[COLOR="Black"]-[/COLOR]BEYAZ[/COLOR]'a
[COLOR="Blue"]bu arada bi İnönü Stadı'na gittik Çarşı Grubunu dağıttık ertesi gün farkındaysanız...[/COLOR] [U][COLOR="Green"]İstanbul bizden korkun Liseli_Yiğidolar GELİYOR !!![/COLOR][/U][/B] |
[B][QUOTE=yigidomustafa58;374009][B]beyler davulumuza laf atmayın hiç bula bula onu bulduk davulun ya yenisini alacağız ya da boyuyacağız [COLOR="Red"]KIRMIZI[COLOR="Black"]-[/COLOR]BEYAZ[/COLOR]'a
[COLOR="Blue"]bu arada bi İnönü Stadı'na gittik Çarşı Grubunu dağıttık ertesi gün farkındaysanız...[/COLOR] [U][COLOR="Green"]İstanbul bizden korkun Liseli_Yiğidolar GELİYOR !!![/COLOR][/U][/B][/QUOTE] Yeni Davulumu Bekliyorum :D İnşallah Bundan Sonraki Stadları Onla İnleticm.[/B] |
[B]Gidenlerden Allah Razı Olsun...arkadaşlar bana bir sürpriz yapmış pankarta veli yazmışlar ne desem bilmiorumk..emeği geçenlerden Allah razı olsun...
şimdi benim buradan bişiler yazmam yanlış çünkü herşeyi arkaaşlar yapıyor..belki fikir üretebilioruz ama arkadaşlar bunu yürütüor... ama en kısa zamanda bizde konuşacağız ;)[/B] |
[B]birde şu var...dediler bana işte davul getirdik tribünü coşturduk çarşıyı dağıttık...ama düğün davulu olduğunu bilmiordum :D:D:D:D
arkadaşlar en kısa zamanda tribün davulu almamız lazım yoksa kasımpaşa maçındaki gibi yanımıza bir zurnacı alırız anca milleti oynatırız :D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19. |