![]() |
--->: SİTENİN EN'LERİNE ŞİİR...!
hadi yaaaa güzelllll saolasınnn gardaaaaşşşş
|
dıyecek bısey bulamıyorum mustafa supersın
|
güzel olmuş mustafa ağzına sağlık tebrikler
|
[QUOTE=lise!mustafa;374985]SİTEMİZDEKİ EN'LERE ŞİİR YAZALIM..!BENİM EN'LERİM:
OSMAN(GÜNAY) ABİME SİTEDE BİRTANE, HERZAMAN İŞYERİNDE, DESTEK VERİR BİZE SİTEDE MSNDE. [/QUOTE] [B]Mustafacım eline yüreğine sağlık, çok güzel olmuş, benide yad ettiğin için teşekkür ederim :)[/B] |
tesekkur ettım canm banada yazdıgın ıcın
|
[B][QUOTE=lise!mustafa;374985]SİTEMİZDEKİ EN'LERE ŞİİR YAZALIM..!BENİM EN'LERİM:
EYÜPHANA MARŞ: Bİ ELİNDE DAVULU Bİ ELİNDE TOKMAGI YAKAMAZ SİGARASINI LİSELİ YİGİDOLAR ÇOŞUYOR EYÜPÜN ELLERİ SU TOPLUYOR ACISINI BİLE HİSSETMİYOR İŞTE GERÇEK YİGİDO BU:D(SİGARA İÇMİYOR BELİRTİYİM)..! [/QUOTE] Mustafa Kardeşim Yine Klasını Konuşturmuş, Beni Unutmadığı İçin Teşekkür Ederim. Gerçektende Söyldiği Her Konu Oldu, Emma Sigara Olayı Yoktur :D Hatta Ve Hatta Mustafanın Ve Benim Sigaraya Alerjim Var :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;375098][B]
Mustafa Kardeşim Yine Klasını Konuşturmuş, Beni Unutmadığı İçin Teşekkür Ederim. Gerçektende Söyldiği Her Konu Oldu, Emma Sigara Olayı Yoktur :D Hatta Ve Hatta Mustafanın Ve Benim Sigaraya Alerjim Var :)[/B][/QUOTE] mustafanın alerjisi olduğuna eminmisin ? :D:D |
[B][QUOTE=zarali_sansar;375100]mustafanın alerjisi olduğuna eminmisin ? :D:D[/QUOTE]
Valla Bilmiyorum Ama Biliyorum Var Var Alerjisi :D[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;375101][B]
Valla Bilmiyorum Ama Biliyorum Var Var Alerjisi :D[/B][/QUOTE] [B]ben istanbulda görüceğim alerjisini :D[/B] |
-->: SİTENİN EN'LERİNE ŞİİR...!
Cok güzel olmus. Yazdigin siirlere sapka cikartilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:16. |