SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivas bize sahip çıkmalı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19127)

sampiyon_yigit 05.06.2008 17:49

--->: Sivas bize sahip çıkmalı

hepiniz kizip kizip duruyosunuz tribunler doluyomus hangi takim taraftarla beraber oynuyomus 1 buyuklerden sonra fallan filan ya ayip beee ayip yani EGER O KADAR TARAFTAR DESTEGI OLSA SIVAS TARAFTARI NEDEN TVLERDE HEP 0 NOT ALIYO??? EGER YETERLI DESTEK VARSA NEDEN CEKIRDEKCILIK COK PARA KAZANIYO 4 EYLULDE SIVASLILAR BULENT UYGUNA KIZIP KIZIP DURMAYIN NANKÖR OLMAYIN tribunler evet doldu belki SAMPIYONLUGA OYNAYAN 1. konumda olan 16 bin kisilik bir stad doldu ama SES CIKMADI CIKMADI CEKIRDEKLER CITLADI SADECE

SIVAS HALKI BULENT UYGUNA KIZACAGINIZA KENDINIZE BAKIN 3 KEZ SIVAS SIVAS SIVAS DEYIP OLMUYO TARAFTARLIK!!!!

SMS ATMISLAR FELAN FILAN ATANLARA BISEY DEMIYORUM BUGDAYMI SATTILAN FELAN BI ARKADAS DIYODU EVET ONLARA HELAL IOLSUN AMA SIVASLILARDAN DIYORUZ BIR KISIM INSANLARDAN DEGIL 16 bin SMS MI DESTEK DIYOSUN SEN ??? SIVAS HALKI YETERLI DESTEGI VERMIS MI SENIN ICIN? BU SITEDE BILE 30 BINDEN FAZLA UYE VAR SENIN ICIN 16 BIN SMS YOLLAMAK YETIYOSA YOK BASKA SOZUM

SAYGILARIMLA

furkancfc 05.06.2008 19:24

bence bülent hoca haklı değil hiç iyi bir transfer yapamadık bunu maddi desteğe bağlıyorlar ama o kadar para toplandı bunlar ne oldu.

oz.can 05.06.2008 19:56

Bülent hocaya güvenimiz tam bir bildiği vardır herhalde. Yook ciddi ise memnun olmayan yolu açık olsun, zorla güzellik olmaz.

oz.can 05.06.2008 19:57

Hiçbir sahıs sivasspordan önemli değildir.
Bülent UYGUN

bayram 06.06.2008 07:42

[QUOTE=sampiyon_yigit;376450]hepiniz kizip kizip duruyosunuz tribunler doluyomus hangi takim taraftarla beraber oynuyomus 1 buyuklerden sonra fallan filan ya ayip beee ayip yani EGER O KADAR TARAFTAR DESTEGI OLSA SIVAS TARAFTARI NEDEN TVLERDE HEP 0 NOT ALIYO??? EGER YETERLI DESTEK VARSA NEDEN CEKIRDEKCILIK COK PARA KAZANIYO 4 EYLULDE SIVASLILAR BULENT UYGUNA KIZIP KIZIP DURMAYIN NANKÖR OLMAYIN tribunler evet doldu belki SAMPIYONLUGA OYNAYAN 1. konumda olan 16 bin kisilik bir stad doldu ama SES CIKMADI CIKMADI CEKIRDEKLER CITLADI SADECE

SIVAS HALKI BULENT UYGUNA KIZACAGINIZA KENDINIZE BAKIN 3 KEZ SIVAS SIVAS SIVAS DEYIP OLMUYO TARAFTARLIK!!!!

SMS ATMISLAR FELAN FILAN ATANLARA BISEY DEMIYORUM BUGDAYMI SATTILAN FELAN BI ARKADAS DIYODU EVET ONLARA HELAL IOLSUN AMA SIVASLILARDAN DIYORUZ BIR KISIM INSANLARDAN DEGIL 16 bin SMS MI DESTEK DIYOSUN SEN ??? SIVAS HALKI YETERLI DESTEGI VERMIS MI SENIN ICIN? BU SITEDE BILE 30 BINDEN FAZLA UYE VAR SENIN ICIN 16 BIN SMS YOLLAMAK YETIYOSA YOK BASKA SOZUM

SAYGILARIMLA[/QUOTE]

Arkadaşım Sivasın nüfusu kadar sms bekliyorsan yanılıyorsun bilmem hiç sivas halkını yakından tanıyormusun ? git bir dolaş sivasta cep teli kullanmayan veya kullanmayı bilmeyen insanlar var ayriyeten bir parça ekmek bulabilmek için çabalayanlar arkadaşım herkesten sms bekliyorsan yanılıyorsun kimseye sitem etme gibi bir lükse sahip değiliz

emre karatepe 06.06.2008 08:16

yav kardesım nıye bı kayserı kentı bıze sahıp cıkın demıyor maclarda full stadı dolduruyoruz trılyonlarca para alınıyonuz ve lıg tvden gelen para var daha sıvas halkı napsın yeter artık gıdıp dandık dundık futbolcuları almasanız olmaz

mehmetyildiz58 06.06.2008 08:23

Ayıb ettiniz hocam sadece ben fazla değil ama 32 ytl yardın yaptım ve 15 yaşındayım.Büyüğünden küçüğüne herkes yardım etti.Elimizden geleni yaptık yetmedimi hocam?

yigido_sampiyon 06.06.2008 08:26

arkadaşlar bülent hocayı çok seviyorum ama bu sözlerine katılmıyorum...

denizli deplasmanına gittiğimizde,maç sonrası sivassporun kaldığı otele gittik maç sonrası...bülent hocayla fotoğraf çektirmek için 2 saat otel kapısında bekledik...sonra resmen bülent hoca azarlayan bi ifade ile hadi bakıyım çok yorgunum beni oyalamayın diyerek çekebildik...

hani ben bülent hocadan beklemezdim...bu kadar lafın üzerine...

ofozturk 06.06.2008 08:58

ya siz hocaya ne sitem ediyorsunz arkadaşlar. haksız mı? bülent hoca imkanı olanlar kastetmiyor. hala anlayamadınız mı? Sivaslıyım diye fabrikalar açan sivaslılardan paralar kazanan sözde sivaslıları kastediyor. istanbuldaki sivaslı patronları. diğer illerdekiler falan. tabii sivastaki zenginleri de.
siz hemen kendi üzerinize alınıyorsunuz.
maçlar full oluyor demişsiniz. üç büyüklerin maçları haric ben stadı hiç full görmedim. yanlış yere mi baktık ne yaptık.
stada girerken binbir dalavere ile beleş girmenin yollarını arıyoruz. yok tek bilete iki kişi falan. böyle mi oluyor destek.

bayram 06.06.2008 10:08

bence fabrikalar açanda en küçük esnafta sivasspora ufakta olsa destek sağlamıştır madem böyle paraya ihtiyaç var güzel bir sponsor bulsunlar bildiğim kadarıyla yıllardır sivaslı olan coşkun vinç sivassporun sponsoru başka sponsorlarda bulabilirler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26.