![]() |
--->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
[QUOTE=bayram;377471]çok şey istedim herhalde :=)[/QUOTE]
yok kardeş olur mu tabiki koyucaz resmini polarlar gelsin çeker koyarız |
eyvallah çok teşekkür ediyorum tarafınıza desteğinize
|
[QUOTE=bayram;377473]eyvallah çok teşekkür ediyorum tarafınıza desteğinize[/QUOTE]
Her zaman Hep Destek Tam Destek |
[QUOTE=mustapha61;377489]polarları 5 ytl ye mal edip size 50 liraya kakalar bunlar :D yazık ya[/QUOTE]
anca senin gibi hamsi kafaları kazıklar bu türk milleeti :D:D |
selam yigido genclik ya bu polarlardan bende isterem vallahi fransa dayim bir yardimci olursaniz memnun olurum ins benim kaldigim sehirde coook cok adlari sivassporlu var ama oyle diyorumhemsolari tuttuklari takimlari carpsin
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]hayırlı olsun ama yaz geldi polar sonuçta anca kışın giyilir gerçi sivasta yaz kış fark etmiyo hep kış:)[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=sivaslı-elif;377501][B][COLOR="RoyalBlue"]hayırlı olsun ama yaz geldi polar sonuçta anca kışın giyilir gerçi sivasta yaz kış fark etmiyo hep kış:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
KIŞA HAZIRLIK OLSA NASIL OLUR :=))) |
[QUOTE=mustapha61;377489]polarları 5 ytl ye mal edip size 50 liraya kakalar bunlar :D yazık ya[/QUOTE]
LAFA DEĞİL İCRAATA BAKACAKSIN SENİN GİBİLER DE BÖYLE ŞEYLERİ KARALAMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPARLAR |
-->: --->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
[QUOTE=bayram;377466]Ben almak istiyorum tabiki el alem nasıl kendi takımının polarlarıyla kışın gezip ısınabiliyorsa bende kendi takımımın polarıyla gezip ısınmak isterim kim istemezki bunu[/QUOTE]
POLAR FAZLA ISICAK TUTMAZ YALNIZ:D:D:D:DHAYIRLI OLSUN DİYELİM BAŞKA NE DİYE BİLİRİZKİ;););) |
-->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
Insallah hayirlisi olur.
Paylasim icin sagol. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:22. |