![]() |
-->: --->: -->: --->: Izmir Hali Saha Maci
[QUOTE=yigido_sampiyon;378756]mustafacım biliyosun ben pazar sabah ankaraya gideceğim...staj pazartesi başlıyo benim...
gelemeyeceğim ama maç için sitede her türlü duyuruu yaparım...[/QUOTE]Başkentli yiğidolara katılabilirsiniz bizi izlemeye devam edin |
-->: Izmir Hali Saha Maci
Helal olsun, yakinda insallah tüm Türkiyede böyle organizazyonlar görecegiz. Insallah devami gelir.
Paylasim icin sagol. |
--->: Izmir Hali Saha Maci
inşallah geleneksel hale getirirsiniz.bizim anakara maçları gibi;)
|
--->: -->: Izmir Hali Saha Maci
[QUOTE=FurkaN;378792][B]Sizlere kolay gelsin... İnşaallah yeterli sayıya en kısa sürede ulaşır maçı yaparsınız...
Sivas'taki arkadaşlar da hazır olsunlar Sivas'a geliyorum en kısa sürede bir maç ayarlarız...[/B][/QUOTE] krdşm selam bende 2hafta sonra sivastayım benide kadrona dahil etmeyi unutma bende sizlerle kaynaşmayı isterim |
myway mustafa krdşm slm gelişmeleri bana bildir eksik olursa tamamlayayım hbrlerini bkliyorum ben en başta bankoyum
|
mustafa haftasonu izmirde olursam ben gelebilirrim,haberleşiriz.
|
--->: -->: --->: -->: --->: Izmir Hali Saha Maci
[QUOTE=yigidolar06;378796]Başkentli yiğidolara katılabilirsiniz bizi izlemeye devam edin[/QUOTE]
KARDEŞİM ÇOK SAĞOL... 3 HAFTA KADAR ANKARADA OLACAĞIM... BAŞKENTLİ YİĞİDOLARLA TANIŞIRIZ HEMDE MAÇDA YAPABİLİRİZ... |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Izmir Hali Saha
[QUOTE=yigido_sampiyon;378878]KARDEŞİM ÇOK SAĞOL...
3 HAFTA KADAR ANKARADA OLACAĞIM... BAŞKENTLİ YİĞİDOLARLA TANIŞIRIZ HEMDE MAÇDA YAPABİLİRİZ...[/QUOTE]tabi her hafta oynamayı düşünüyoruz bekleriz |
biz izmirli yiğidolar bu kadar az değildik ya...
bende gelemiyorum ama memlekete gitmeyecek veya işi olmayacak arkadaşlar mutlaka gelsinler maça... ama tatil dönüşü her hafta maç yapacak duruma gelelim... |
maç ne oldu izmirli yiğidolar...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:15. |