![]() |
--->: UYANIN LİSELİLER...!
yavaş yavaş olur bu işler yılgınlığa yer vermeyin rağbet olmuyor diye
|
[QUOTE=lise!mustafa;378999]ONUN İÇİN UGRAŞIYORUZ CAN.
MİLLET ÜÇBÜYÜKLERİN NARKOZUNU YEMİŞ. KİMSE UYANMIYOR. BİZ BİZİMLE OLANLARLA YOLA DEVAM EDECEGİZ.[/QUOTE] [B]aranızda onlara yer vermeyin onlardan uzak durun.kimseye muhtaç olmadıgınızı gösterin.biz buradan arkanızdayız.[/B] |
-->: UYANIN LİSELİLER...!
Insallah cok kisi olursunuz. Böyle organizazyonlari düzenlediginiz icin tsk ederim. Insallah daha böyle cok organizazyonlar görürüz.
Paylasim icin sagol. |
böyle organizasyonmu olur saat 12.45 de eminönündeydim tam 1 saat bekledim kimse gelmedi ne oldu oraganizasyona
|
[QUOTE=58_sivas_1987;379145]böyle organizasyonmu olur saat 12.45 de eminönündeydim tam 1 saat bekledim kimse gelmedi ne oldu oraganizasyona[/QUOTE]
ben sivas ta oturuyorum ama açılamada 12,45 yazıyo sen geç kalmışın galiba kardeş:D |
[QUOTE=metincetin58;379146]ben sivas ta oturuyorum ama açılamada 12,45 yazıyo sen geç kalmışın galiba kardeş:D[/QUOTE]
hayır ben zaten 12.45 de ordaydım açıklamaya iyi bakarsan saat 13,00 da yazıyor |
[QUOTE=58_sivas_1987;379145]böyle organizasyonmu olur saat 12.45 de eminönündeydim tam 1 saat bekledim kimse gelmedi ne oldu oraganizasyona[/QUOTE]
[B]Mustafa siteye girdiğinde gerekli açıklamayı yapar, Bende Eminönü'ne geldim, Yeni Camii'nin merdivenlerinde oturdum, fakat gelen giden yoktu. Dediğim gibi Mustafa gelsin hele...[/B] |
-->: --->: UYANIN LİSELİLER...!
[QUOTE=GuNaY;379154][B]Mustafa siteye girdiğinde gerekli açıklamayı yapar,
Bende Eminönü'ne geldim, Yeni Camii'nin merdivenlerinde oturdum, fakat gelen giden yoktu. Dediğim gibi Mustafa gelsin hele...[/B][/QUOTE] [B]Ekilmişsin Günay yazık olmuş sana... :)[/B] |
--->: -->: --->: UYANIN LİSELİLER...!
[QUOTE=FurkaN;379155][B]Ekilmişsin Günay yazık olmuş sana... :)[/B][/QUOTE]
[B]He ya ektiler beni :D[/B] |
mustafada aradı kimse yok dedi eyüple ortada kaldım dedi...anlamadım bu işten
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42. |