![]() |
--->: 2008-2009'da Kaç Puan?
50-60 arası alırız bi aksilik olmazsa
|
[B][I]bu sene anadolu takımları buyuk umutlarla cok futbolcu transfer ettı...
Bu yıl daha cekısmelı olur. Ama bıze 65-70 arası yaeter dıye dusunuyorum...[/I][/B] |
[B]76 olur diyorum Sivas coşacak bu sene[/B]
|
-->: 2008-2009'da Kaç Puan?
70 puan toplarız diyorum......
|
admin arkadaşlar bu konuya anket eklenebilirmi???
|
[QUOTE=antitoksidan;382230][B]76 olur diyorum Sivas coşacak bu sene[/B][/QUOTE]
Başlığı inceledim en çok puanı sen vermişsin gardaşım :) Sana artı bir rep vereyim ( kusura bakmayın ne demek olduğunuda bilmem yeğenim söyler dayı bana rep yokmu diye) olsun [B]77[/B] Saygılar. |
[QUOTE=pala_ökkeş;395594]Başlığı inceledim en çok puanı sen vermişsin gardaşım :)
Sana artı bir rep vereyim ( kusura bakmayın ne demek olduğunuda bilmem yeğenim söyler dayı bana rep yokmu diye) olsun [B]77[/B] Saygılar.[/QUOTE] DAYI NE KUSURU YAV. BİZ ANLAMAYIZ ÖYLE REPTEN MEPTEN. SEN GAFANI YORMA. BİZLER DE SENİN GİBİ ESKİ SİVASLIYIZ. SİVASTA REP Mİ VARDI ESKİDEN DAYI. ALLAHINA GURBAN BE DAYI. |
[QUOTE=berat.demir;395603]DAYI NE KUSURU YAV. BİZ ANLAMAYIZ ÖYLE REPTEN MEPTEN. SEN GAFANI YORMA. BİZLER DE SENİN GİBİ ESKİ SİVASLIYIZ. SİVASTA REP Mİ VARDI ESKİDEN DAYI. ALLAHINA GURBAN BE DAYI.[/QUOTE]
Hay bende sana gurban olayım yeğenim :) Nerde sein gibi eskileri yadedenler,şimdi çıkmış acaip acaip şeyler, Yok rep yok avatar yok bilmemne,yahı biz eski sıvaslıyız,reptan anladığımızda bu bıyıklarıda kesme vakti gelmiş demektir:rolleyes: Saygılar. |
[QUOTE=pala_ökkeş;395605]Hay bende sana gurban olayım yeğenim :)
Nerde sein gibi eskileri yadedenler,şimdi çıkmış acaip acaip şeyler, Yok rep yok avatar yok bilmemne,yahı biz eski sıvaslıyız,reptan anladığımızda bu bıyıklarıda kesme vakti gelmiş demektir:rolleyes: Saygılar.[/QUOTE] DAYI KELLE GİDER BIYIK GETMEZ MERAK ETME SEN. REPTEN AĞNADIMIZ VAKİT MALAMAT OLMUŞUZ DEMEKTİR DAYI. ASLIMIZ OSMANLI BİZİM ÖZÜNÜ İNKAR EDEN HARAMZADEDİR. ELLERİNDEN ÖPERİM. |
[QUOTE=berat.demir;395608]DAYI KELLE GİDER BIYIK GETMEZ MERAK ETME SEN.
REPTEN AĞNADIMIZ VAKİT MALAMAT OLMUŞUZ DEMEKTİR DAYI. ASLIMIZ OSMANLI BİZİM ÖZÜNÜ İNKAR EDEN HARAMZADEDİR. ELLERİNDEN ÖPERİM.[/QUOTE] Bu güzel yazına bir 5 likle cevap vereyim yeğenim :rolleyes: Bülbülü koymuşlar altın kafese Vatan vatan demiş nefes nefese Selam olsun sıladaki herkese Üçüncü gurbette perişan olduk Selam olsun eşe dosda herkese Şu yaban ellerde [B]malamat[/B] olduk Yeni nesil belki malamat'ın ne anlama geldiğini bilmez,o açıdan yani. Saygılar. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33. |