SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MAÇ TRT'de (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19516)

Yabangülü 58 03.07.2008 14:26

--->: TEPKİMİZİ KOYALIM..!

Haklisin burda bize cok büyük bir haksizlik yapiliyor

GOSt 03.07.2008 14:27

[B]evet kardes cook haklısın tepkimizi gostermeliyiz.. herkes guzelce goruslerini yazsın.. ama bide soyle birsey var kardes " D Spor, lig tv" vermesin.. herkesin izlemesi icin diger kanallar olması daha iyi.. ama son care D spor lig tv ise ona da razıyız.. belki burdakı macı verirler, ozaman maca gelen seyirci sayısı azalır :S [/B]

EyüphanAydın 03.07.2008 14:28

[B][QUOTE=rapjii;383278][B]İyi Hoşda RTÜKle Ne Alakası Var..Kanallara Zorla Macı Verdiremez ki...[/B][/QUOTE]

Kardeşim sen bilmiyorsun heralde ? RTÜK'e kanallar bir filmleri,spor haberlerini dosya halinde veriyor RTÜK onaylıyor.

Eğer istese şunu sen yayınlıcaksın,şunu sen yayınlıcaksın diyebilir.[/B]

BirSubat2oo7 03.07.2008 14:29

YAYINLARI KONTROL EDER.AMA KANALLAR İNTERTOTO MAÇLARI İÇİN ANLAŞMA YAPMADILARSA ZORLADA YAPTIRAMAZ.

davulcu 03.07.2008 14:30

valla kardeş istersen rtük ü mail manyağı yap ama neticeyi değiştirmez
artık bizde sahadan.com dan takip ederiz

ırem58 03.07.2008 14:32

TRT DEVLETİN KANALIYSA RTÜKTE DEVLETE BAĞLI Bİ KURULUŞSA VEDE BİZDE HALKSAK BİZ İSTERİZ ONLAR YERİNE GETİRİR BU DURUM KARŞISINDA ELBETTEKİ SESSİZ KALAMAYIZ DOĞRU YADA YANLIŞ ÖNEMLİ OLAN SESİMİZİ Bİ YERLERE DUYURMAK VE 'BİZ BURDAYIZ SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAYIZ'MESAJINI İLETMEKTİR.BEN GÖNDERDİM EYÜPHAN KARDEŞİM İNŞ ŞİMDİ OLMASA BİLE İLERİDE YAYINLAYACAKLARINA İNANIYORUM SENİDE TEBRİK EDİORUM SAOLASIN

BirSubat2oo7 03.07.2008 14:34

--->: Yayın Yok

EVET YAYIN TÜRKİYEDE YOK.
OLSAYDI YAYINLAYACAK KANAL SPONSORLARINI 2 HAFTADAN ÖNCE DUYURURDU.REKLAMLARDA
DUYURU
YAPILIRDI.

EyüphanAydın 03.07.2008 14:35

[B][QUOTE=ırem58;383285]TRT DEVLETİN KANALIYSA RTÜKTE DEVLETE BAĞLI Bİ KURULUŞSA VEDE BİZDE HALKSAK BİZ İSTERİZ ONLAR YERİNE GETİRİR BU DURUM KARŞISINDA ELBETTEKİ SESSİZ KALAMAYIZ DOĞRU YADA YANLIŞ ÖNEMLİ OLAN SESİMİZİ Bİ YERLERE DUYURMAK VE 'BİZ BURDAYIZ SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAYIZ'MESAJINI İLETMEKTİR.BEN GÖNDERDİM EYÜPHAN KARDEŞİM İNŞ ŞİMDİ OLMASA BİLE İLERİDE YAYINLAYACAKLARINA İNANIYORUM SENİDE TEBRİK EDİORUM SAOLASIN[/QUOTE]

Bu konuya böyle güzel bir yazıyla cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim.

Keşke herkez sizin gibi düşünse ? Arkadaşlar yinede bi tepkimizi koyalım LÜTFEN.[/B]

merkez_emre 03.07.2008 14:54

[B][I]bencede rtuk le alakası yok rtuk dedıgın gıbı programların uygun oolup olmadınga bakıyor onay verıyor....onceden lobimiz vardi cumhuriyet kupasını fılan yayınatabıyorduk ama sımdı yapacak bişi yok gibi gozukuyor....[/I][/B]

merkez-2 03.07.2008 14:54

MAÇ TRT'de

[B]TRT-1 / TRT-2 / TRT-3 / TRT-4
TRTGAP / TRTİNT / TRTTÜRK[/B]

[B]SEN TÜRKİYE'NİN İLK KANALISIN.SEN BİR SEZON BOYUNCA SİVASSPORLULARIN TAKİP ETTİĞİ KANALSIN.
SEN TRT'SİN.BİR İLKİ BAŞARDIK TARİHİMİZDE.GEL BİZİMLE OL TRT.

SİVASSPORLULAR[/B]

[U]ARA ve DEKİ[/U]

Ben Sivasspor taraftarıyım.Sivassporun İntertoto maçlarının yayınlanmasını istiyorum.Gerekli yere bu isteğimi iletirseniz memnun olurum.İyi günler-İyi akşamlar.

TEL : 0312 490 43 00 >>>>(2053-2054) Dahili numaralar
ANK. SANTRAL : 0312 490 43 00

[U]MAİL YOLLA[/U]

TRT'ye Haber ve Spor yayınlarına ilişkin eleştirileriniz ve istekleriniz için mail yollaya bilirsiniz.

MAİL : [email]trthaber@trt.net.tr[/email]

[U]SİTEDEN BAHSET[/U]

İnternet üzerinden de Sivassporlu taraftarların TRT'ye seslendiğini anlat.Adres olarak [url]www.sivasspor.com[/url] sitesine bakabilirsiniz de.
Haydi hayırlısı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37.