![]() |
--->: Güle Güle Başkan(Videolu)
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395087]Allah kanunu mu üçlü averaj
Lobisi olan iş kıvırdı[/QUOTE] Her şeyin bir kuralı vardır bu kural baştan konur değişene kadar da gider bu kural kul kanunu olabilir lakin gidipte sivasspor istiyor diye değiştirmezler,sivassporun kendi hatası intertotoya gitmesi gidip fenere beleşe yenilmesi kalkıp beşiktaşa yenilmesi fenere 4-1 lik yenilgide ikinci yarıya hızlı başladı bir gol buldu maç o zaman 2-1 di baktılar bizimkiler böyle gidersek feneri dağıtacağız ondan sonra geriye çekildiler kardeşim ben sivassporun feneri hiç bir zaman yeneceğini sanmıyorum ve ümitde etmiyorum senin teknik direktörün kalkıp lig başlamadan fenerbahçe şampiyon derse bu takımdan ben öyle bir lüks beklemem suçu önce kendinde sonra başkasında aramayı öğren |
-->: Güle Güle Başkan(Videolu)
Allah rahmet eylesin. Mekanini cennet eylesin. Ailesine, Yakinlarina ve arkadaslarina sabir eylesin.
Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=bayram;395096]Her şeyin bir kuralı vardır bu kural baştan konur değişene kadar da gider bu kural kul kanunu olabilir lakin gidipte sivasspor istiyor diye değiştirmezler,sivassporun kendi hatası intertotoya gitmesi gidip fenere beleşe yenilmesi kalkıp beşiktaşa yenilmesi fenere 4-1 lik yenilgide ikinci yarıya hızlı başladı bir gol buldu maç o zaman 2-1 di baktılar bizimkiler böyle gidersek feneri dağıtacağız ondan sonra geriye çekildiler kardeşim ben sivassporun feneri hiç bir zaman yeneceğini sanmıyorum ve ümitde etmiyorum senin teknik direktörün kalkıp lig başlamadan fenerbahçe şampiyon derse bu takımdan ben öyle bir lüks beklemem suçu önce kendinde sonra başkasında aramayı öğren[/QUOTE]
sen fenerbahçeli değilsen ben de Trabzonsporlu olayım |
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395391]sen fenerbahçeli değilsen ben de Trabzonsporlu olayım[/QUOTE]
eğer ben fenerbahçeli isem şu dünya 1 saat yaşama şansım olmasın bu kadar kendime karşı büyük beddua ettim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41. |