![]() |
--->: Sivasspor-Grbalj Maç Tahmini Ve Yorumlarınız
[QUOTE=haberci58;384608]Arkadaşlar bu turu geçeriz ama benim aklıma takılan bir soru var
3.turda portekiz takımı braga ile yapacağımız ilk maç kimin sahasında..[/QUOTE] Hatam varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir. Benim bildiğim ilk maç burada. |
benim bilgigime görede ilk maz sivasta. allah izin verirse maca gelmiye calisacam.
|
Kardeş 3. tur ilk maç Sivastaymış.Bu sefer tam emin oldum.Bilgin ola.
|
rakibi o kadar kucuk görmeyim gurbanlar,o kadarda kötü takim degil.bir sifir olsun bizim olsun mac.
|
[QUOTE=yigidoo;384694]rakibi o kadar kucuk görmeyim gurbanlar,o kadarda kötü takim degil.bir sifir olsun bizim olsun mac.[/QUOTE]
Sofi alırız ama bu maçı.Evet bir sıfır olsun bizim olsun. |
[B][QUOTE=haberci58;384608]Arkadaşlar bu turu geçeriz ama benim aklıma takılan bir soru var
3.turda portekiz takımı braga ile yapacağımız ilk maç kimin sahasında..[/QUOTE] İlk maçı kendi sahamızda ikinci maçı deplasmanda oynayacağız...[/B] |
[B]Umarım bu maçta taraftarlarımız takımı yalnız bırakmazlar...
Sivasspor:3 Grablj:0[/B] |
kafam dumanlı ama yine de 3-1. SİVASSPOR WİN!!!!
|
-->: --->: Sivasspor-Grbalj Maç Tahmini Ve Yorumla
[QUOTE=yusufener;384596]Bence kendi sahamızda 4-1 yeneriz...hatta belki onlar uçak parası bulamayıp gelmezler sivasa hükmen 3-0 yeneriz:D:D[/QUOTE]
korka o zmn paralarını biz karşılar yine getiririz karşıyaka ya yaptığımız gibi sivasım:4 grbaj:2 |
4-1 olacak bu maç golleride 1 tanesini mehmet 3 tanede balili atacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58. |