![]() |
--->: RÖVANŞ TRT 1 DE
Arkadaşınızın Akrabanızın evinde izleyebilirdiniz uydusu olmayanlar.Zor birşey değil.Ama önemli olan Kanal 58 televizyonunun adım atması.İzleyemesem bile ayakta alkışlardım.TRT her zaman yanımızda oldu.Yine yanımızda.Keşke ilk maçın ihalesinide alsalardı.Çabaları bizim içindi.
|
[QUOTE=BirSubat2oo7;385760]Teknoloji ilerledi kardeşim:D
Bende Sivas'ta değilim ama izleye biliyorum.[/QUOTE] kardeş tv58 uyduda yoksa nasıl izleyebiliriz ki. |
[QUOTE=emremoni;385766]kardeş tv58 uyduda yoksa nasıl izleyebiliriz ki.[/QUOTE]
Kardeşim olan birisinin evine gidebilirsin.Düşüncemiz destek vermesi iyi olurdu anlamındadır.Sende haklısın ama nerde bizim bize desteğimiz.Bizi biz sevmeliyiz.Fazlada başkalarına okşatmayalım kendimizi.TRT şuan ön planda ve onlarıda kutladık. |
-->: RÖVANŞ TRT 1 DE
TRT 1 size tesekkür ediyorum. Allah sizden razi olsun. Böylece herkes izleyebilcek.
Paylasim icin sagol. |
trt neden oncekı haftakı maci goztermedi de sımdı türkiyede sivasda olan macda gösteriyor durup dusunmek lazım...babamızında hayrına gostermıyor zaten dunyanın raitingini alacak ondan gösteriyor...
|
[QUOTE=merkez_emre;385799]trt neden oncekı haftakı maci goztermedi de sımdı türkiyede sivasda olan macda gösteriyor durup dusunmek lazım...babamızında hayrına gostermıyor zaten dunyanın raitingini alacak ondan gösteriyor...[/QUOTE]
İlk maçın ihalesine girdiklerini ama alamadıklarını söylediler. Buda yeter ve bu maçı göstermeside yeter.Yani alsalardı göstermiş olacaklardı.Her maçıda alacak değiller. Bilgin olduysa ne mutlu bana. |
koskoca trt kanal 1 e ihale veriyorsa çelişki var ortada yoksa basardı parayı alırdı..
|
[QUOTE=merkez_emre;385802]koskoca trt kanal 1 e ihale veriyorsa çelişki var ortada yoksa basardı parayı alırdı..[/QUOTE]
Dünya kupası alan bunu rahat alır.Demekki parası yokmuş.Kanal 1 de bizim kanal.Trt de kanal.Türkiyede yayın yapıyorlar.Tamam mı:) |
en makulü trt çünkü trt nin çekmediği köy kasaba yok denecek kadar azdır butun yurtda izlenebilir
|
[QUOTE=BirSubat2oo7;385806]Dünya kupası alan bunu rahat alır.Demekki parası yokmuş.Kanal 1 de bizim kanal.Trt de kanal.Türkiyede yayın yapıyorlar.Tamam mı:)[/QUOTE]
işte benden ondan bahsediyorum yurt dısında masraf olacak diye ihaleyi almadılar...ben kanal 1 yada trt mozambik kanalı demedim zaten..tamam mı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |