![]() |
-->: --->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
[QUOTE=oguzhan_1616;386398]1000 civarında mı satılan bilet çooookkk azzzzzzzzz maça 2 gün kaldı[/QUOTE]
[B]telaşlanmaya gerek yok..ben maça gideceğim ama henüz bilet almış değilim..benim gibi düşünen hatta maç güün bilet alan binlerce yiğido var..[/B] |
--->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
[COLOR="Red"]Taraftardan yönetimi çağrı[/COLOR]
Kale arkası B ve C bloklar 2 YTL olsun. Boş koltuktan iyidir. Biletlerin pahalı olduğunu söylemiyorum. Ben kombinemi aldım zaten... |
[B]ya bukadarda olmaz,,,,olamaz!!![/B]
2 veya 3 liraya da mac seridilmez!!!!! bele$e versinler ozaman..... $öylece bir dü$ünün,,,maca gelen olmassa,, tribünler dolmassa bu klüb ve SivasSpor nasil gelecegini garantiler...!!!! tabiki onlarin menfatina ve Sivasimiz, SivasSporumuz icin gitmeniz gerekir ki kassalara paralar toplansin ve hocalarimiza transfer dü$üncelerine katilsin,, [B]SivasSpor[/B]da güclensin,,, bu bir mahale maci veya klübü degilki 2liralik maca seyirci cagralim,,,, ba$kalari bir ak$am hali sahada mac yapmak icin nerden baksan 4-5 lira veriyor,,,digerleri kahvede bilen bir maca seyretmek icin 2 veya 5 lirayi gözden cikardiyor ki..... bence biletler cok ucuz satiliyor aslinda 15 liradan ucuza biletlerimiz satilmamali |
ben alfım biletimi her zaman sivasın arkasındayız
|
valla ne zaman gecsem kulubenı onunden hep kuyruk var bilet için ama bılmıyorum artık
|
[QUOTE=Aydogan58;386418][B]ya bukadarda olmaz,,,,olamaz!!![/B]
2 veya 3 liraya da mac seridilmez!!!!! bele$e versinler ozaman..... $öylece bir dü$ünün,,,maca gelen olmassa,, tribünler dolmassa bu klüb ve SivasSpor nasil gelecegini garantiler...!!!! tabiki onlarin menfatina ve Sivasimiz, SivasSporumuz icin gitmeniz gerekir ki kassalara paralar toplansin ve hocalarimiza transfer dü$üncelerine katilsin,, [B]SivasSpor[/B]da güclensin,,, bu bir mahale maci veya klübü degilki 2liralik maca seyirci cagralim,,,, ba$kalari bir ak$am hali sahada mac yapmak icin nerden baksan 4-5 lira veriyor,,,digerleri kahvede bilen bir maca seyretmek icin 2 veya 5 lirayi gözden cikardiyor ki..... bence biletler cok ucuz satiliyor aslinda 15 liradan ucuza biletlerimiz satilmamali[/QUOTE Doğru lafa ne denir. Fakat bir de gerçekler var, benim demek istediğimi Sivasspor'un her maçını statta izleyenler anlar. |
taraftara çağrı konusunda eyuphan aydın'ın [url]www.sivashaber.net[/url] adresinde ki "taraftar mı olsak seyirci mi?"başlıklı yazısını okumanızı öneririm.
bu yazısının son prağrafını sizlerle paylaşmak istedim. "Ayda yılda bir stada geliyorsun, Onu da seyir halinde seyrediyorsun... İnanın o ritme küçük bebeler bile ayak uydurabilir. Ama bizim çekirdekçiler çıt çıt sesinden başka bir şeyi bilmiyorlar. Bazen düşünüyorum, Stadın önünde maç izlerken taraftarı etkileyecek bir şeyler satılmasa diye? Ama işte sadece düşünmeyle kalıyorum. Yine bazen düşünüyorum Sivasspor yönetimi birde taraftar yetiştirme okulumu açsa ne? Evet Sivaslılar. Sivasspor Sivas’a bir Avrupa takımı getirdi. İnanıyoruz bu iş bununla kalmayacak. Hadi bakalım Pazar günkü maça hazır olalım. Orada gerçek bir taraftar olduğumuzu gösterelim" |
-->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
insallah stadlarimiz dolu olur. Herkese sesleniyorum, lütfen 4 eylülü dolduralim. Keske bende olsaydim orda, kesin giderdim.
Öyle bir destek olalim ki, oyuncular birbirlerini anliyamasin. Paylasim icin sagol. |
arkadaşlar , ben bunun biraz temkin mesajı olduğunu zannediyorum
stadımızın pazar ünü dolacağını da düşünüyorum aylardan temmuz günlerden pazar,sivasımız tarihinde kendi evinde ilk kez bir avrupa maçına çıkıyor yok yok,merak etmeyin , herşeye rağmen o stad dolar,dolması lazım tüm türkiyenin gözü önünde bizi mahçup etmez sivastaki hemşerilerimiz taraftarımızla birlikte turu geceriz,endişeniz olmasın... |
Arkadaslar biz Yurtdisindayiz diye gidemiyoruz bari siz deskleyin Sivassporumuzu.
Yani Bilet Fiyatina diyecek birsey yok biz Almanyada biz Dostluk maclarina 20-40 ylt arasi harciyoruz burda. Maddi gücü yeten gitsin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |