SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Başbakandan Sivas'a stat sözü..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19669)

enginaga58 12.07.2008 14:06

--->: Başbakandan Sivas'a stat sözü..!

[QUOTE=furky.b;386823]Stad Guzel Olur..Uzun Zamandir Bekleniyordu..

BEnce Yeni Yapilacak Stad'in Adi Da : Hasan Dogan Stadi Olsun , Nedersiniz?[/QUOTE]

[B]güzel fikir , inşallah olur ..........[/B]

XXCakir58 12.07.2008 14:08

-->: Başbakandan Sivas'a stat sözü..!

Insallah verdikleri sözde dururlar. Kim ne derse desin, ben Basbakanimiz cok seviyorum. Insallah bu türkiyeyi cok düzeltecek.
Ben almanyada yasiyorum, almanya bitmis durumunda. Ben herzaman bisey söyledim daha söylemeye devam ediyorum. Türkiye birgün almanyadan daha cok iyi olacak. Bu lafimi unutmayin.;)
Paylasim icin sagol.

balili_levent 12.07.2008 14:29

insallah yaparlar sivasimiza guzelm bir stad

merkez-2 12.07.2008 16:21

[QUOTE=merkez_emre;386832]hayret mılletvekıllerımız calısmada yapıyormus gozlerım doldu :)
dıkımevınde saolsun bulent hoca hepsınden cok calısdı[/QUOTE]

yemişim böle çalışmayı.yapsada boş yapmasada boş.

200 bin insan sinek avlıyor sivasta.insana ekmek kapısı üret taş değil.

58MySouL 12.07.2008 16:27

askeri dikimevi ve dmo gitti sivastan beyler.Kimin umurunda.stad pesinde kosuyoruz hala stadın kıme ne faydasi var.mevcut stadın neyi var dolduramıyozruz bile.sayin vekiller kendinizi kandırıyorsunuz bizi deil calisma yapılıyorsa dmo ve askeri ndıkımevı gıderken calısaydınız.o zaman nerdeydınız.800 kişi ye yakın ınsanlar sivastan goc etmek zorunda kaldı.800 kişi kişi bası 2000 ytl maasta hesap edin bakim aylık sıvasa kayıbı ne kadar bız dusmusz stad peşine.stadı bırakın sayın vekıller işsiz lere iş ımkanı saglayın bakın kayserıyı ornek alın kayserı ve kayserılı vekıllerı..

oz.can 12.07.2008 16:37

Kahvehane iş yok diye oturanların yüzünden bu memleket bu hale geldi, Kayseri halkı çalışırken biz kusura bakmayın aval aval seyrettik...
İş bulamayan çoluğuna çocuğuna ekmek parası götürememin derdinde olan adam kahveye oturup parti yiyip cebindeki üç beş kuruşu da oraya veriyor ama...
Sigara paraları her zaman oluyor kahve milletinin insanlarının ne hikmetse...
Hep başkalarından beklemekle Sivas Kayseri olmaz beyler...
Stada gelince 40-50 bin kişilik uefa ya da dünya şampina maçlarının oynanabileceği bir tesis Sivasımız için harikaolur, inşallah yapılır, ağzınızı hayıra açın lütfen...

winner58 12.07.2008 17:01

bunların hepsi boş laf ne stadı yokmu stadımız iş sahası açsınlar sovmenliği bıraksınlar artık artık canımıza tak etti kemiğe dayandı diyecem ama kemikde kalmadı artık kandırmasınlar milleti

mysuskunx 12.07.2008 17:37

STAD YAPILIRSA GÜZEL OLUR AMA, ONDAN ÖNCE DAHA ÖNEMLİ İŞLER VAR, MESALA TÜDEMSAŞ GİBİ BİR FABRİKAMIZ VAR (AMAN ALLAH KORUSUN GİDERSE FİLAN) ŞİMDİYE ÇOKTAN HIZLI TREN ÜRETMEYE BAŞLAMIŞ OLMASI GEREKİRDİ....

zaralım 58 12.07.2008 18:33

boşuna kimsenin duygularıyla oynama başbakan.SİVASIN ATARDAMARLARINDAN BİRİ OLAN DİKİMEVİNİ NE YAPTIĞINI GÖRDÜK.BOŞUNA İNSANLARIMIZIN SAF DUYGULARI İLE OYNAMA...

yerliturkuaz 13.08.2008 11:30

[B]Basbakanimiz verdigi sozu umarim tutar yepyeni bir stada sahip oluruz...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04.