![]() |
-->: HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
bize faydali olsun, hepimize hayirli olsun. Bülent hocam bildigini yapmis, insallah tum ile güzel sezonlar geciririz.
Paylasim icin sagol. |
--->: HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
hayırlı uğurlu olsun allah bol goller attırmak nasip eylesin
|
Mehmet YILDIZ ile Baliliye hem iyi bir alternatif hem yokluklarında yerlerini dolduracak güçlü bir santrofor,bize faydası çok olur.
|
ya iyi güzlde biz kaç forvet oynucaz.
hangisini oynatmasan ayıp olacak adamlar hepsi. |
ivan cvetkov gitmeli ozman.kendisini çok seviyorum ama.sivassporun menfattleri dogrultusunda.satılmalı bence.bide ugur yıldırımdan haberi olan varmı.satıldımı sçzleşmesi feshmi edildi.
|
umarım tum faydalı olur bize......
|
[QUOTE=58_cebeci_58;388067]ivan cvetkov gitmeli ozman.kendisini çok seviyorum ama.sivassporun menfattleri dogrultusunda.satılmalı bence.bide ugur yıldırımdan haberi olan varmı.satıldımı sçzleşmesi feshmi edildi.[/QUOTE]
Ivan Cvetkov Yolcu Zater Kardes..Tum Da Onun Yerine Alindi.. Ama Belli Olmaz Kim Ilk 11 De Oyniyacagi.. Ugur Yildirim Takimimizdan Ayrildi..Karsilikli Olarak Sözlesmesi Feshedildi..Bende Sasirdim Ama Nedenini Bilmiyorum.. |
-->: HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
hayırlı olsun.memnunda gelmekten ne güzel bir haber sivasspor için
|
[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Herkes Mehmet Yildizi kadar olur diyorda: Tumun sutlari igrenc, kafa dahi vuramiyor. Mehmet Yildizla kiyaslanamaz bile.[/COLOR][/FONT][/B]
|
[QUOTE=furky.b;388157]Ivan Cvetkov Yolcu Zater Kardes..Tum Da Onun Yerine Alindi..
Ama Belli Olmaz Kim Ilk 11 De Oyniyacagi.. Ugur Yildirim Takimimizdan Ayrildi..Karsilikli Olarak Sözlesmesi Feshedildi..Bende Sasirdim Ama Nedenini Bilmiyorum..[/QUOTE] çok teşekkür ederim abi bilgilendirdgin için. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:10. |