![]() |
--->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
harbi cok ilginc bi stad cok super ya....
|
gusel stadda onun kale arkası ne kotu ole kayalar var kulustur bence.
|
[B]güzel beleş tepe çıkar bu staddan :D[/B]
|
[QUOTE=METİN ÜRÜNVEREN;388080]this question is for Juan Pablo.can Juan Pablo answer to my question please?[/QUOTE]
Hi Urunveren. Ofcourse my favorite team is Braga and we will be winner that tour;) Inclui o bilhete para o jogo da Taça Intertoto |
enteresan bi stad kaLe arkası yok :)
|
yav bakiyorumda sivasli olmaktan, sivasliyim demekten,sivassporlu olmaktan ve hafta sonu 4 eylulde olmaktan gurur duyuyorumm,3.ligden geldik simdi sitemizi yabanci yayin organlari takip ediyor,sitemize yabanci takimin taraftarlari gelip uye oluyor....yav bu ne buyuk gururdur simdi sivassporun ve sivaslilarin yerinde olmayi kac milyon kisi ister biliyonuzmu,iste bunlari gorerek takimimiza ve sivasimiza sahip cikalimm bizim bizden baska dostumuz yok alayina isyann olumune sivassssss!!!!!! stada gelince stadlari guzel olabilir ama bunlar 4 EYLUL CEHENNEMINI daha gormedilerrrrr!!!HOSGELDINNN HOSGELDINNNN CEHENNEME HOSSSGELDINNNNNN!:)) mac gunu cehennemde bulusmak uzere ben ucaga binmeye gidiyom:))))))
|
-->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
Güzel bir stada benziyor.Şık tasarımıda var.Ama SivasSpor'un ki daha da iyi bence.
|
OOooo Aramızda portekizlilerde varmış...Portugals Welcome Sivasspor...
|
Ben beğenmedim statı..Ama o stada alışık olan onlar bizim için dez avantaj olabilir.
|
Thanks so much mehmetcik.;)
im thinking that coming to Sivas for that match this week.i hope i like your city.thanks for al comments dudes |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |