SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Lis67 (Liseli 1967 Yiğidolar) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=58)
-   -   ! ! ! BİR GÜNEŞ DOĞUYOR İSTANBUL'DA ...! ! ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19782)

BirSubat2oo7 18.07.2008 01:17

--->: ! ! ! BİR GÜNEŞ DOĞUYOR İSTANBUL'DA ...! ! !

Sabahtan beri kafam güzel dolaşıyorum arkadaşlarla.Bir Sivaslı kardeşim genç olmak vardı dedi.Niye dedim.Sivasspor.Com'a gir dedi.Anlamadım birşey.Şimdi bu saat itibari ile girdim siteye ve bu konu ile karşılaştım.Gençler çalışıyor.Helal olsun size.Sivasspor en güzel taraftarına bu güzel çalışmalarla ulaşacaktır.10 sene içinde tahminen dünyanın en iyi taraftarı biz olacağız.Yeterki yeni nesile satılmış kulüpleri önermeyin gardaşlar.Bu gençler gibi olmalarını sağlayın.

MustafaParlak 18.07.2008 10:10

[QUOTE=BirSubat2oo7;388767]Sabahtan beri kafam güzel dolaşıyorum arkadaşlarla.Bir Sivaslı kardeşim genç olmak vardı dedi.Niye dedim.Sivasspor.Com'a gir dedi.Anlamadım birşey.Şimdi bu saat itibari ile girdim siteye ve bu konu ile karşılaştım.Gençler çalışıyor.Helal olsun size.Sivasspor en güzel taraftarına bu güzel çalışmalarla ulaşacaktır.10 sene içinde tahminen dünyanın en iyi taraftarı biz olacağız.Yeterki yeni nesile satılmış kulüpleri önermeyin gardaşlar.Bu gençler gibi olmalarını sağlayın.[/QUOTE]

TEŞÜKKÜRLER ABİ.

VALLA GENCİZ AMA BİZE KATILAN YOK ABİ BELKİ BU SON TREN OLACAK BUNADA BİNEMEYEN SİVASSPOR TRİBÜNLERİNİ KAÇIRMIŞ OLACAK ALLAH İSTANBULDAKİ YİGİDOLARI BU TRENE BİNMEYİ NASİP ETSİN...

BirSubat2oo7 18.07.2008 10:22

ANLADIĞIM KADARI İLE MUSTAFA,EYÜPHAN ve SEN DİREKSİYONSUN.SİZİ GÖREN GENÇLER NASIL GELMEZ Kİ YANINIZA.ANCAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİN İLERKİ YILLARDA ÇOK DUA ALIRSINIZ.ÇÜNKÜ BİR KIVILCIM 10 SENE İÇİNDE ORTAMIN GELİŞMESİNE NEDEN OLACAK.BİR BÜYÜK KUPA BEKLENİYOR VE HEDEF BU.BU İLAÇ OLACAK.AMA ÇALIŞMAYA DEVAM.

yigidomustafa58 18.07.2008 11:29

[B]Allah razı olsun abicim biz Sivasa ve Sivasspora yürekten ve gönülden desteğimizi
asla hiçbir zaman çekmeyecek Sivaslı Yiğidolarız ...

amacımız Sivas'a ve Sivasspor'a bir katkımız desteğimiz olmasıdır...

Özellikle de İstanbuldaki maçlara biz zaten hepsine gidiyoruz ama hep beraber gidip
orayı coşturmakta istiyoruz ...

birlikten kuvvet doğacağınızı bizden çok büyük abilerimiz ablalarımız daha iyi bilir...

[U][COLOR="Red"]Mustafa SALTIK[/COLOR][/U][/B]

yeniceri_can 18.07.2008 14:07

[B]biz burada Sivas'tan elimizden geldiği kadar sizlerleyiz.kendinizi yanlız hissetmeyin.
emre abimin son cümlesinede katılıyorum.sizlere başarılar diliyorum.[/B]

MustafaParlak 18.07.2008 15:19

[QUOTE=yeniceri_can;388931][B]biz burada Sivas'tan elimizden geldiği kadar sizlerleyiz.kendinizi yanlız hissetmeyin.
emre abimin son cümlesinede katılıyorum.sizlere başarılar diliyorum.[/B][/QUOTE]

SAOL CAN DESTEGİNİZİ HİSSETMEK BİZE GÜÇ VERİYOR.SEN, VELİ ABİ, EMRE ABİ VE DİGER ABİLERİMİZİN DESTEKLERİ İLE AYAKTAYIZ.

BİZ ELİMİZDEN GELDİGİNCE SİVASIMIZA VE SİVASSPORUMUZA YAKIŞANI YAPIYORUZ.BİZLERİ DAHADA ÇOGALTMAK İSTİYORUZ.KATILMAK İSTEYENLERLÜTFEN BİLGİ VERİN..

şafak58_35 18.07.2008 15:21

imkanı olan kaçırmasın.............................

XXCakir58 18.07.2008 16:13

-->: ! ! ! BİR GÜNEŞ DOĞUYOR İSTANBUL'DA ...! ! !

Yolunuz acik olsun. Size basarilar dilerim. Insallah beklenen ilgi olur ve daha cogallasir.
Paylasim icin sagol.

MustafaParlak 19.07.2008 10:52

--->: -->: ! ! ! BİR GÜNEŞ DOĞUYOR İSTANBUL'DA ...

[QUOTE=XXCakir58;388987]Yolunuz acik olsun. Size basarilar dilerim. Insallah beklenen ilgi olur ve daha cogallasir.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE]

İNŞALLAH ABİ ALLAHIN İZNİ İLE OLACAK.

MustafaParlak 19.07.2008 17:22

SAKARYASPORLU KARDEŞLERİMİZDE ARAMIZDA OLACAKLAR.

ONLARA YANİ TATANGALARADA TEŞEKKÜR EDİYORUM.,

BU BULUŞMADA KARDEŞLİGİMİZİ ONLARA GÖSTERECEGİZ.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:23.