![]() |
--->: İHL'liler buluşuyor
[QUOTE=balmandol;390282]Bizde varız..Sesimiz çıkmıyorsa azda olsa seslenelim o zaman :))
İmam-Hatip'li olmaktan gurur duyuyoruz Allah'ın izniyle...[/QUOTE] [B]Teşekkür Balmandol, buradan yurt içi yurt dışında bulunan üyelerimize duyurmak için konuyu açmıştım. Ayrıca sitede daha çok imam hatipte okuyan üye olduğunu düşünmüştüm ama maalesef...???[/B] |
[QUOTE=Rallim58;390353][B]Teşekkür Balmandol, buradan yurt içi yurt dışında bulunan üyelerimize duyurmak için konuyu açmıştım.
Ayrıca sitede daha çok imam hatipte okuyan üye olduğunu düşünmüştüm ama maalesef...???[/B][/QUOTE] Ben bir dönem okumak zorunda kaldım.Zorunda kalmam iyi olmuş.Çünkü çok sevdim.Geri dönüş olsada mezun olsam.Ama bayağı zaman geçti.Eyvallah tekrar gardaş. |
[QUOTE=BirSubat2oo7;390369]Ben bir dönem okumak zorunda kaldım.Zorunda kalmam iyi olmuş.Çünkü çok sevdim.Geri dönüş olsada mezun olsam.Ama bayağı zaman geçti.Eyvallah tekrar gardaş.[/QUOTE]
[B]Gardaşım sende davetlisin. Burda mezun olanların buluşması değil o okulda okuyup mezun olsada olmasada İmam Hatipe kayıt olmuş tüm öğrencileri kapsıyor. Yani o okul ortamında aynı havayı teneffüs eden öğrencileri bir araya getiren organizasyon. Duymayan kalmasın diye konu açtık. Üzüntüm; sitede üye kardeşlerimizden İHL'linin yok denecek kadar az olmalarıdır.[/B] |
2003 sarkisla imam hatip lisesi mezunuyum suan yurtdisindayim o yuzden gelemem
|
[QUOTE=sivasli_tufan;390620]2003 sarkisla imam hatip lisesi mezunuyum suan yurtdisindayim o yuzden gelemem[/QUOTE]
[B]Gönüller bir olsun Tufan kardeşim, gönlünüzün bizimle olduğuna inanıyorum. Sağolun.[/B] |
--->: -->: İHL'liler buluşuyor
selamün aleyküm gardaşlarım.bir imam hatip mezunu olarak piknikte yer almak isterdim ama şehir dışında oldugumdan piknikte yer alamıyacağım için üzügünüm.istanbuldan tüm sivaslı gardaşlarıma vede imamhatipli gardaşlarıma sevgilerimi sunuyorum aranızda olamazsamda kalbim sizlerle.İHL Derneğine çalışmalarında başarılar diliyorum
|
Selamün aleyküm bende 94 SİVAS İHL mezunuyum bende şehir dışında olduğumdan katılamayacam. Biliyorumki orda olmak isteyen çok İHL li var onlarında gönlü orda olmaktan yana ama malum hayat şartları insalara bazen her istediğini yaptırmıyor hayırlısı inşallah iyi geçer benimde gönlüm sizlerle katılanlara ve katılamaynlara sevgilerimi yolluyorum.paylaşım için teşekkürler.
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Pazar günü bizdensiniz.Buluşmak isteyenlere büyük fırsat. Kaçırmamanızı tavsiye ederim
|
[B]İmam Hatipliler ve İmam Hatiplilere gönül verenleri aramızda görmek isteriz. Pazar günü sabah 08.30 ile 10.00 arasında Paşafabrikasına otobüslerle servis yapılacaktır. Otobüslerin hareket yeri, Merkez İmam Hatip Lisesi (İnönü Müzesi karşısı) olacaktır.
İlgilenenlere duyurulur...[/B] |
bende bi imamhatiplki olarak sevindim organizasyonunuz inşallah iyi geçer
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:45. |