SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Braga/Sivasspor Mac Tahmini Ve Yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19831)

TS58 21.07.2008 09:18

--->: Tur Bizimdir

Seneyi beklemeden bu sene Bu takımı yenip,

[B]UEFA'ya kalmalıyız.[/B]

Abdullah DuMaN 21.07.2008 09:41

-->: Tur Bizimdir

benim düşüncem deplasmanda gol yemediğimiz sürece çıkarız biz

Yiğiter 21.07.2008 11:42

-->: Braga/Sivasspor Mac Tahmini Ve Yorumlarınız

[B]en azından rahat çıkacaz maça...bir sürpriz neden olmasın..[/B]

semihkilic_58 21.07.2008 11:51

--->: -->: Braga/Sivasspor Mac Tahmini Ve Yorumlar

[QUOTE=yigiter187;390038][B]en azından rahat çıkacaz maça...bir sürpriz neden olmasın..[/B][/QUOTE]

haklısın... herkes bizim bu macı formalıte ıcabı cıktıgımızı sanacak belkı.. onlar dahada yuklenecek taraftarının onunde galıp gelmek ıcın bızım de mehmet-balili gibi hızlı oyuncularla kontradan neden gol yada goller bulmayalım kı

futbolda hersey olur

caynina 21.07.2008 11:52

--->: Braga/Sivasspor Mac Tahmini Ve Yorumlarınız

sivastaki gibi oynarsa sivas gol kaçırırısa 4-0 braga alır kaleci hatalarda olursa kaleden kaleye olur bu sefer

mysuskunx 21.07.2008 12:05

BİZ HEP İNANDIK AMA BU SEFERKİ BİRAZ ZOR OLACAK AMA BİZ ZORU SEVİYORUZ GALİBA BEŞİKTAŞI İNÖNÜDE HER YIL O SEYİRCİ ÖNÜNDE YENİYORSAK BU SEFERDE BRAGAYI ORDA YENEBİLİRİZ
3-0 DİYORUM VE EKLİYORUM MUSA AYDIN KESİNLİKLE GOL ATACAK ÇÜNKÜ BU MAÇTA ÇOK KAÇIRDI VE BALİLİ - M.YILDIZ DA ATACAK....
HAYDİ HAYIRLSISI....

yerliturkuaz 21.07.2008 21:05

[B]Hatırlayan var mıdır bilmiyorum zamanında Malatyaspor Uefa'da Groshopers ile eşleşmiş evinde 2-0 yenilmiş deplasmada ise 2-0 öne geçmiştiler...

Ne yazikki uzatmalarda yedikleri gol ile elendiler...

Hatta İsviçre'liler uzatmaların devre arasında stada papaz bile getirmişlerdi...

Neden bizde yapmayalım ki bunu yapabilecek kadroya da sahibiz...

Braga:0

Sivasspor:2

Penaltılar ile tur geçen taraf olacağız... [/B]

Eyvaz94 21.07.2008 22:06

Bir az mucizevi olsada insallah turu geceriz.

mustafa_kavak58 21.07.2008 22:24

bu maci cok zor olacak eger bir gol yersek orda cok kötü olur ama sanki yenecezmis gibi icimde iyi bir his var 2 mactir atamadimiz golleri simdi atmamiz lazim mehmet yildiz balili musa atar diye düdünüyorum yada tum atarsa ilk dakikadan atarsak yenebiliriz.

cywasli 21.07.2008 23:06

--->: Tur Bizimdir

elinde sergio gibi 10 numaran var 11 de başlamyorsun.
böyle bir maçta başlamassan ne olacak. unutmayın baliliyi en çok ara paslarına koşturan adam ya muhammed ali yada sergio dur. ama m.ali sakat sergio yedek.
ben anlamadım biz bu maça nasıl galibiyet için çıktık. orta saha sergio girdikten sonra top çevirdi arkadaşlar.

ama bülent hoca lige saklıyor galiba[/QUOTE]

arkadaş haklı. sergio 11 de çıksaydı görseydin... taktik oyuncu, hızlıda... 10 un hakkını veriyo şimdi doğru konuşmalı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03.