![]() |
--->: Sivasspor Wikipedia ?
simdi burasi turk sitesi eger herkes yasadi yerin dilini yazarsa kimse biseyin tadini alamaz demi gurbanlar
|
-->: Sivasspor Wikipedia ?
ben almanyada yasiyorum. benle irtibata gec yardimci oluyim. Ama burda bütün kardeslerim yardimci olurlar.
Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=davulcu;391658]almanyada yaşıyosunda aman türk olduğunu unutma kardeş:)[/QUOTE]
merak etme kardesim nereden geldigimizi unutmadik :) [QUOTE=oz.can;391671]Wikipedia'nın mesajı almanca tamam fakat yoruumlar neden almanca?[/QUOTE] burda [B]International Deutsch / Englisch / Türkisch Hier können Sie sich auf Deutsch, Englisch und Türkisch unterhalten und am Forums beteiligen[/B] yaziyo...cevirim: Almanca, Ingilizce, konusabiliriz forumun o bölgesinde, ondan almanca yazdim....yanlis anlayanlardan özür diliyorum :) [QUOTE=XXCakir58;391713]ben almanyada yasiyorum. benle irtibata gec yardimci oluyim. Ama burda bütün kardeslerim yardimci olurlar. Paylasim icin sagol.[/QUOTE] gelecek günlerde insallah seninle irtibata gececem :) |
[QUOTE=kadir0911;391629]An alle die Deutsch sprechen...
Ich würde gern den Wikipedia Beitrag über Sivasspor etwas ändern, der ist ziehmlich langweilig... Was könnten wir so schreiben ? Mein türkisch reicht leider nicht aus um den türkischen Sivasspor Beitrag zu übersetzen... Bitte euch um Hilfe :)[/QUOTE] ................... BU NE PORTEKİZCE Mİ????? |
Cevap: --->: Sivasspor Wikipedia ?
Und hast du was erreichen können ? Wie können wir behilflich sein, falls noch nötig ?
|
Cevap: Sivasspor Wikipedia ?
kardas bende almanyada yasiyorum yardima gerek varsa baninlede irtibata gec
|
Cevap: --->: Sivasspor Wikipedia ?
[QUOTE=mysuskunx;391725]................... BU NE PORTEKİZCE Mİ?????[/QUOTE]
kardes okuma yokmu almanca yaziyor |
Cevap: Sivasspor Wikipedia ?
vikipediye Sivassporla ilgili bilgileri nasıl ekleyecegiz yardım edin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:15. |