![]() |
--->: Dikkat
hangi maç tı o? ben mi hatırlamıyorum
|
[QUOTE=astaravisa;393905]hangi maç tı o? ben mi hatırlamıyorum[/QUOTE]
[B]Bende hatırlamıyorum, imalı bir yazıydı zaten ;) [/B] |
[QUOTE=GuNaY;393903][B]80.000 kişilik stadın 70.000 kadarını doldurdukya ondandır![/B][/QUOTE]
yav gene ben suçlu oldum iyimi:D:D:D davul çalmaktan elleri patlayan mutluyu kimse görmez demi.. maça gelmeyenler utansın |
[QUOTE=davulcu;393907]yav gene ben suçlu oldum iyimi:D:D:D davul çalmaktan elleri patlayan mutluyu kimse görmez demi.. maça gelmeyenler utansın[/QUOTE]
[B]Yok Mutlu sana suç atan yok ki :)Ellerin dert görmesin ;) En büyük stadı verinki anca sığarız diyenlere dedim :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;393910][B]Yok Mutlu sana suç atan yok ki :)Ellerin dert görmesin ;)
En büyük stadı verinki anca sığarız diyenlere dedim :D[/B][/QUOTE] onuda ben demiştimde ondan:D:D.. |
biraz karıştı ama :)
güzel oldu muhabbet :) |
neyse abi her şey sivas için olimpiyata versinler tamamen dolmasa bile büyük bi bölümü dolar bence :) olmadı zorla doldururuz:)
|
[QUOTE=davulcu;393913]onuda ben demiştimde ondan:D:D..[/QUOTE]
VALLA BU MUHABBETE BAYA GÜLDÜM:D:D:D:D:D:D:D AMAN OSMAN ABİ BANLAMA BENİ:D:DAMA ÇOK KOMİK:D:D:D NASILSIN OSMAN ABİ...:D |
nerede oynarsak oynarız ve yeneriz bizim için farketmez
|
[QUOTE=davulcu;393913]onuda ben demiştimde ondan:D..[/QUOTE]
[B]Deme yahu :p Ben genele yorayımda hepsini üstüne alma dedim ama yemedi :D [/B] [QUOTE=lise!mustafa;393918]VALLA BU MUHABBETE BAYA GÜLDÜM:D:D AMAN OSMAN ABİ BANLAMA BENİ:D:DAMA ÇOK KOMİK:D:D:D NASILSIN OSMAN ABİ...:D[/QUOTE] [B]Ne güzel işte Mustafa arada sırada gülmek lazım :D Bende yazarken gülüyordum :D :D Seni ne diye banlayayım :p Gerçi takipteyim :D :D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43. |