![]() |
--->: sizce tur şansımız yüzde kaç?
İlk golü erken atarsak yüzde 50
|
kendi sahamızda en azından bir gol bulabilseydik herşey çok farklı olacaktı şu an işimiz gerçekten çok zor bende şansımızı %25 görüyorum
|
sivasliyim ama takimlar ayni gücde oynarlarsa yüzde 6 :(
|
KALE VOLKANIN HABERINIZ OLSUN HOCAMIZ SÖYLEDI...
|
[B]Mantıklı düşünelim Tur gitti arkadaşlar...
En basit örneği sen Grbaljla 2-2 kaldın turu rakibe verdinmi.. O kadar basit. 2-0 ın dezavantajı ile bu kadar tecrübeli bir takım sana kendi sahasında turu vermez. Ama futbolda garanti diye bişi yoktur. Üstüne üstlük Mehmet Yıldızda yok. Anlayacağımız benim umudum yok son maçımız diye düşünüyorum artık lige odaklanalım. kızcaksınız bana ama gerçekler biraz acı... Bazı Beşiktaşlılarla ajanssporda baya atıştık onlar artık sivasın meşhur kınalarından yakarlar umarım...[/B] |
[QUOTE=bhdr5858;392179]ABİ ÖLE DEMİYELİM %50 BENCE ONLAR DEPLASMANDA 2 ATIYOSA BİZ NİE 2 VE ÜSTÜ SKOR YAPMAYALIM İNŞ YENECEZ[/QUOTE]
Deplasmanda 2 tane atana evınde 2 tane atmak zor Yanlıs bakıosun konuya baska bı rakıple oynamıyoruz aynı takım ama ben dıorum kı skor 3-1 Alıcaz ALLAHIN ıznıyle |
[CENTER]INSALLAH MAC BIZIM SANSIMIZ %100
TAKIMIMIZA VE TEKNIK HEYETE GÜVENIMIZ SONSUZ[/CENTER] |
-->: sizce tur şansımız yüzde kaç?
Bence Sivasspor %80 veya 90 var. Braga bizde bizi yendikleri icin havaya girdiler. Iyi oynamazlar insallah. Insallah biz tarih yazip onlari yenecegiz.
Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=oz.can;392180]İlk golü erken atarsak yüzde 50[/QUOTE]
kardeş zaten biz tur atlamak için gol yememeliyiz bırak ilk golü biz bu takımdan hiç gol yememeliyiz |
bence iyi olan iyi oynayan biziz..bu sefer şansta bizden olacak..allahın izniyle o turu geçen biz olacağız..%10000000000
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:24. |