![]() |
--->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
[QUOTE=tiryakisivaslı;394314]29.07.08
Aksam Star Sporda Dinlediğim Bir Haber Şöyle Diyordu Fnerbahçe İle Kesin Yolu Ayrılan Maldonado yu Sivasspor ve Bursaspor Almak İçin Büyük Çaba Sarfediyor... Öte Yandan Fenerbahçe Kejman İlede Yollarını Ayırdı SİZCE MALDONADO SİVASIMIZA GELMELİ Mİ?? Yorumlarınız??[/QUOTE] Gelene Kapımız Açık ELınden Geldıgını Gosterene Sevdamız Acık |
ben gelmesini isterim bize faydalı olur ben onun fb de tutturamadığı futbolunu burada tutturacağına inanıyorum
|
-->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
Hayirlisi ne diyelim. Gelmisse hepimiz sezon boyunca görecegiz.
Paylasim icin sagol. |
[B]Aradığımız kanı bulduk arkadaşlar hayırlı olsun çok önemli bir futbolcu bu futbolcuyu zamanında Sevilla'da istemişti hayırlı olsun bizlere...[/B]
|
HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn |
HAyirlisi.
Tmm Fenerbahcede kötü oynamis olabilir ama ilk senesiydi. Bence Sivassporda Basarili olur. Bosuna taa oralardan Türkiye getirmediler. Hayirlisi. |
[QUOTE=crzzzy22;394343]HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn[/QUOTE] Paylaşımın için tçkler yeğenim, Bu haberin doğrıuluğuna çok sevindim,bu sene coşacağız,3 ncülük bize yakışmazdı,hedef zirve. |
tecrübesiyle sivasa yararlı olur maldonado
|
Şaka gibi bir haber. Faydalı olur mu? Benim hiç aklım almıyor. Dilerim Rabbimden yanılan ben olurum. İyi bir yedek almış olmayalım.
. |
bu adam hiç bişey yapamaz konfory onur gereksede devran bundan kat ve kat iyi oyuncular bizim en büyük acığımız sol kanat :(
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:35. |