SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   taraftar kartı istiyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20154)

deplasman 06.08.2008 17:54

--->: taraftar kartı istiyoruz..

[QUOTE=titizyiğido;398146]bence her şey zamanla olur biz önce stadı doldurmayı kombine almayı öğrenelim lisanslı ürünlerimizi almayı öğrenelim maça gittiğimizde nasıl taraftar olunur bunu öğrenelim kulübümüze yardım etmeyi öğrenelim taraftar kart ondan sonraki konumuz[/QUOTE]

bu da taraftarlık gorevlerımızden bırı gardaşım lısanlı urun gıbın bısey ıste takıma destek olacaz

titizyiğido 06.08.2008 18:06

[QUOTE=deplasman;398151]bu da taraftarlık gorevlerımızden bırı gardaşım lısanlı urun gıbın bısey ıste takıma destek olacaz[/QUOTE]

kardeş ben bukadar olumsuzluğun arasında rağbet görmeyeceğini düşünüyorum

burakkova 06.08.2008 18:28

gardaş güzel fırsatlar yaratırsan rağbet görebilir. mesela piknik yerlerini ücretsiz yaparsın belediyeyle anlaşıp. sivasspor otoparkından ücretsiz faydalanırsın. bu gibi şeyler

XXCakir58 06.08.2008 18:31

-->: taraftar kartı istiyoruz..

bence bu uygulama yapilirsa cok iyi olur. Bizde artik kart istiyoruz. Cüzdanimizda Sivassporumuzun kartini tasiyalim.
Paylasim icin sagol.

burakkova 06.08.2008 18:32

--->: -->: taraftar kartı istiyoruz..

[QUOTE=XXCakir58;398192]bence bu uygulama yapilirsa cok iyi olur. Bizde artik kart istiyoruz. Cüzdanimizda Sivassporumuzun kartini tasiyalim.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE]

eyvallah gardaş.. sen sağol.....

sinan-58 06.08.2008 18:34

-->: taraftar kartı istiyoruz..

çok guzel fikir taraftar kartı kulube fayda sağlar hemde biletler taraftar kartı ile verilir boylece karaborsa onlenir her karta 1 bilet olur

burakkova 06.08.2008 18:57

--->: -->: taraftar kartı istiyoruz..

[QUOTE=sinan-58;398195]çok guzel fikir taraftar kartı kulube fayda sağlar hemde biletler taraftar kartı ile verilir boylece karaborsa onlenir her karta 1 bilet olur[/QUOTE]

haklısın gardaş........
.....................

mustafayildiz92 06.08.2008 20:15

bi taraftar karımız eksikti adam stadta maç izlemiyor dediğin lakırdıya bak

yerliturkuaz 06.08.2008 20:49

[B]Bizler ne kadar bu tür konular açsak da yönetimin bu konuda öncü olması gerekir bakın Fenerbançe'yi onları bu konuda örnek alabiliriz...

Ben sonuna kadar varım yeterki böyle organizasyonlar düzenlesinler....[/B]

şaban bozat 06.08.2008 20:58

güzel bir konu düşünce yanlız genç arkadaşlar hemen kimse almaz ilgi duymaz düşüncesindeler eğer biz SİVASLIYSAK bizede böyle bir kart imkanı olursa o kartı taşımak bize gurur verir maddiyatın lafı bile olmaz gardaş biz sivaslıyız yiğidin harman olduğu yerden ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29.