SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   İSTDER TEKRAR YOLLARDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20347)

TracyMcGrady58 21.08.2008 12:01

-->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

Tüm giden arkadaslara hayirli yolculuklar :) Cok zevkli gececeginden cok eminim cünkü hepiniz mükemmel insanlarsiniz :)

albina58 21.08.2008 12:37

--->: -->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=TracyMcGrady58;402069]Tüm giden arkadaslara hayirli yolculuklar :) Cok zevkli gececeginden cok eminim cünkü hepiniz mükemmel insanlarsiniz :)[/QUOTE]

Murat üstüme gelme:D
Zaten Fidel amcam'dan dolayı dertliyim,
Şimdi ağlayacağım.:D:D:D

merkez_emre 21.08.2008 12:50

--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

bence istanbuldan 3 5 kişi degil kocaeli gibi bir yere 3 5 otobus kalkması lazım mademki istanbul 2. sivas diyoruz ona gore otobus kalkması lazım..istanbuldan gıdecek herkesın ayagına saglık dıgelım :)

Rallim58 21.08.2008 12:57

[B]Recep Yüksel kardeş şimdiden kolları sıvadı. Allah kolaylık versin. Katılımın yüksek olacağını ümit ediyoruz, ancak daha 10 gün var olması, ilk müsabakanın dahi oynanmamış olması şimdilik talep zayıflığı gibi gösterse de bu sayının artacağına inananlardanım.

Hele birde bu hafta biz komşumuzu üzülerekte olsa eliboş gönderirsek yokmu ? Değme körfez seyahatinin keyfine..

Allah yar ve yardımcınız,
Katılımcınız ise bol olsun

Kardeşim birde mevcut resimleri kodlayarak üyeleri tanıtsanız fena olmaz diye düşünüyorum mesela Recep Yüksel kardeşimiz bu resimde hangisi..???[/B]

GuNaY 21.08.2008 13:04

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;401931][COLOR="Red"]
[img] http://img170.imageshack.us/img170/6271/ankarasvas50ow3.jpg[/img][/QUOTE]

[CENTER][B][U]Ayaktakiler soldan sağa;[/U]
Mahmut abi, İsmini hatırlayamadım, Hakan Demirezen, fatih58_34, hafikliyigido(C4), Recep Yüksel, yiğidosti, Adem Göze, Emre Yüksel, Ali Muharrem,

[U]Oturanlar soldan sağa;[/U]
M. Ali Serhat, Gunay (Ben), Puar (Orhan), Omer Coskun, Sarılar Tekstil (Murat abi), Umut, Altuntaş (Mehmet abi)[/B][/CENTER]

davulcu 21.08.2008 13:04

allahın izniyle bizde ogün maçta olacağız

omercoskun 21.08.2008 17:53

[QUOTE=GuNaY;402059][B]Yeni bir sezon ve yeni heyecanlar...
Otobüs muhabbetleri, Recep Abi'nin şovları ve otobüstekilerin her yerde ahenkle söyledikleri tezahuratlar... İnsanın içi gidiyor...
Şu an itibariyle gelebilirim demem çok zor ancak şartlarımı sonuna kadar zorlamaya çalışacağım...[/B][/QUOTE]

günay'ım hangi şartları zorlayacaksın böyle sen olmadan deplasmanmı olur ha günaysız gitmişiz ha forma, bayrak,atkı,şapka almadan gitmişiz aynı şey yani sen olmadan olmaz günayım.:)

yigido_furkan 21.08.2008 18:59

-->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

bnde su anda ıst.dayım maca gıtmeyı cok ıstıyorum ama bnım bır problemım var mac 11de bıtıyo bızım ıst gelmemız 1ı bulsa bn mecıdıkoyden ıstınyeye nasıl gıdebılırım hıc bılmıyorum oralarıda eger bırı bana yardımcı olabılırse kesın gelırım

omercoskun 21.08.2008 19:03

--->: -->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=yigido_furkan;402135]bnde su anda ıst.dayım maca gıtmeyı cok ıstıyorum ama bnım bır problemım var mac 11de bıtıyo bızım ıst gelmemız 1ı bulsa bn mecıdıkoyden ıstınyeye nasıl gıdebılırım hıc bılmıyorum oralarıda eger bırı bana yardımcı olabılırse kesın gelırım[/QUOTE]

saat 2 ye kadar minübüs çalışıo dio biliorum ama yinede senin için bir araştırıim haber veririm sana

1967_DERNEK_MUSTAFA 21.08.2008 19:41

[COLOR="RoyalBlue"][B]AÇILIŞ KARŞILAŞMAMIZ OLAN KAYSERİ KARŞISINDA GALİBİYETLE AYRILIRIZ SİZLERDE ORDAN MORALLİ OLARAK GİDER VE GALİBİYETLE YÜZÜNÜZ VE YÜZÜMÜZ GÜLEREK DÖNERSİNİZ HAYIRLI YOLCULUKLAR[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47.