SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Memlekette İftar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20445)

EyüphanAydın 27.08.2008 12:17

--->: Memlekette İftar

[B]Bu güzel organizasyonu düzenleyen,bu güzel organizasyona katılanlara sonsuz müteşekkirim.

Hayırlısıyla bizde İstanbul'da yapıcaktırız. :D Güzel katılım olmak dileğiyle.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 12:44

[QUOTE=EyüphanAydın;404207][B]Bu güzel organizasyonu düzenleyen,bu güzel organizasyona katılanlara sonsuz müteşekkirim.

Hayırlısıyla bizde İstanbul'da yapıcaktırız. :D Güzel katılım olmak dileğiyle.[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"][B]
Eyuphan canım senın bu cabandan dolayı tskler[/B]yasın 15 tebrkler[/COLOR][/B]

BekirBayrak 27.08.2008 13:09

[B][I][B]bende orda olacağım benide yazın
bu fırsat yılda sadece 1 kere nasip oluyor onuda kacırmak istemem [/B][/I][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 13:12

[QUOTE=BekirBayrak;404225][B][I][B]bende orda olacağım benide yazın
bu fırsat yılda sadece 1 kere nasip oluyor onuda kacırmak istemem [/B][/I][/B][/QUOTE]

[I][COLOR="SandyBrown"]Allah razı olsun senı aramızda gormek mutluluk verıcı bekır abı[/COLOR][/I]

Sabiha Serin 27.08.2008 13:17

-->: Memlekette İftar

Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Elbette bende aranızda olup taraftarlarımız ve hemşerilerimiz ile soluk almayı çok isterdim.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.

GuNaY 27.08.2008 13:21

--->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Sabiha Serin;404227]Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Elbette bende aranızda olup taraftarlarımız ve hemşerilerimiz ile soluk almayı çok isterdim.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.[/QUOTE]

[B]Sabiha Hanım iftara herkes ailesi ile birlikte gelebilir. Sadece erkeklere özgü bir iftar yemeği değildir. Özellikle ailelerin katılması çok güzel olur.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 13:22

[QUOTE=Sabiha Serin;404227]Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="SeaGreen"]sabıha hocam senı tekrar aramızda gormekten mutluluk duyarız..

hayırlı ramazanlar[/COLOR][/I][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 13:23

[QUOTE=GuNaY;404229][B]Sabiha Hanım iftara herkes ailesi ile birlikte gelebilir. Sadece erkeklere özgü bir iftar yemeği değildir. Özellikle ailelerin katılması çok güzel olur.[/B][/QUOTE]

[B][I]Evet günay hocam aılelerı ıle gelınebılır..

aılece ıftar ederız. ne gusel[/I][/B]

SONMEZ 27.08.2008 13:45

[B]Programında bir değişiklik olmazsa ve kısmet olursa,
bayramda Sivas' ta olacağım inşallah.
Ama tam olarak hangi tarihte izine çıkacağım daha belli değil.
Olası bir erken vuslatta aranızda olmayı arzu ediyorum.[/B]

Rallim58 27.08.2008 13:51

[B]Sabiha hanım bekliyoruz. Yaşar hocam benide görünce farklı duygulara kapılacağından eminim. Bu organizede sadece erkek ya da sadece bayan gibi bir açıklamamız olmadı ancak sizlerde takdir edersinizki bayan hemşehrililerimiz bu tür organizelerde maalesef uzak kalıyor. Herkese açık hatta eşlerini getirmeyi arzu eden kardeşlerimiz olursa listeye isimlerini yazdırsınlar. Hani olurya sudan ucuz bir organize gel iftarı orada açalım gibi görüşü olan çıkar gelir ama tek şart listeye isim yazılmalıki Rezervasyon ona göre yapılacak.
Yaşar Hocam'la bekleriz, Sabiha hanım.
Selamlar saygılar... [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26.