![]() |
--->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
ben akhisardayım ama kesin olmamakla beraber ayarlayabilirsem gelirim...
|
[QUOTE=anilolcay;405084]ah be o tarihte ankaradayım başkanım ama izmirde okuyan öğrenciler için ayın 22 sinden sonra bir iftar programı daha düzenlenirse seve seve gelirim.[/QUOTE]
Ne demek? Sizlersiz bir yemek düşünemiyorum Anıl'cım. [QUOTE=yigido_sampiyon;405458]yalçın abi ben 15 inden sonra izmirdeyim...diğer öğrenci arkadaşlarda 20 sinden sonra izmirde olurlar.10 gün kadar ertelersek iyi olur kanısındayım...[/QUOTE] Madem öyle istiyorsunuz, istekleriniz göz önüne alınacaktır. [QUOTE=coosivaslicoo;405942]yalcın abı ayın 20 sınden sonra olursa daha canlı olur gıbı:D[/QUOTE] Bana da öyle geldi. Tarihi birkez daha gözden geçirelim. [QUOTE=myway;406042][B]bensiz bir izmir bensiz bir iftar organizasyonu olacak.. umarim gecen seneden daha kalabalik ve guzel olur.. simdiden hayirli olsun organizasyonunz yalcin abi... Biz de en fazla fotograflara bakariz.. [/B][/QUOTE] Sen ne zaman geliyorsun Mustafa'cım, sensiz hiç tadı olmayacak. ARkadaşlarımızın istekleri göz önüne alınarak büyük ihtimalle 26.Eylül Cuma veya 27.Eylül Cumartesi akşamı düzenleyebiliriz. Tekrar bu tarihler üzerinde düşünelim. . |
[B][COLOR="Blue"]ALLAH NASİP EDERSE BU TARİHTE MÜSAİTİM.İZMİR'Lİ HEMŞEHRİLİLERİMLE BİRLİKTE OLMAK TAN MUTLULUK DUYACAĞIM.[/COLOR][/B]
|
İnşallah o gün bende katılmak isterim.Yer ve saat belli olursa.
|
-->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
Izmir'de böyle bir Iftar programinin gerceklesmesi cok güzel. Insallah katilim cok olur :)
|
[B]İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR SİVASLILAR İFTARDA BİR ARAYA GELMEK İÇİN HEP KOŞAR DOSTLUKLAR EBEDİ YAŞAR RAMAZANINIZ HAYIRLI OLSUN KATILIMINIZ ÇOK OLSUN BEREKETLİ OLSUN
SAYGILARIMLA[/B] |
Yalçın abi çok teşekkür ederiz tarihi gözden geçireceğin için sizlerle iftar yapmakta bir ayrıcalık
|
seneye balıkesirde olursa sevinirim nolur olsun
|
-->: --->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluş
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;406346][B]İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR SİVASLILAR İFTARDA BİR ARAYA GELMEK İÇİN HEP KOŞAR DOSTLUKLAR EBEDİ YAŞAR RAMAZANINIZ HAYIRLI OLSUN KATILIMINIZ ÇOK OLSUN BEREKETLİ OLSUN
SAYGILARIMLA[/B][/QUOTE] recep abiiii helal sana gene döktürmüşsün atla sende gel yaw olmazmı öptüm ellerinden saygılar :) |
En iyisini yapıyorsunuz bende geligim iftara arkadaşlar...
tarih ve saat ti pm atınız... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:56. |