![]() |
--->: ÜYELER NEREDE ?
haklısın...üye olan bi daha görünmüyo:D bnde elimden geldiince girmeye çalışıyorum
|
Yeni üye olanlara yorum yazman hakkın tanınmasın
|
-->: ÜYELER NEREDE ?
BENDE HERGÜN EN AZ 3 SAAT SİTEDEYİM
|
[QUOTE=€F€;405181]belli süre siteye girmeyenlerin üyelikleri dondurulabınır sinan-58 e de katılıyorum[/QUOTE]
adamın evınde neti yoksa internete gıdecek de fırsatı yoksa ne yapacak:confused: |
[QUOTE=akifeker;405774]adamın evınde neti yoksa internete gıdecek de fırsatı yoksa ne yapacak:confused:[/QUOTE]
enım kastım 1 hafta falan degil mesala 3 ay sıteye gırmeyenın uyelıgı dondurulsun dıger 3 aydada ıptal edılsın sadece bır onerı |
ben üye oldum da noldu bnmle aynı rütbe de olanlar konu acablior ama bn acamıyorum... üyelği mi silmei bile dşünüorum bu aralar..bize ulaşın diolar o akdar mesaj gnderdim bi cvp yok
|
-->: ÜYELER NEREDE ?
ben sadece 1 hafta 10 gündürki sık giriş yapamıyorum istanbuldaydım yeni geldim bundan sonra buradayım allahın izni ile
|
ewet bir gün içinde bir defa girilmeli girilmesse iptal edilmeli 43.bin kişi içinden 200 çevrimiçi ise çok kötü biz sivas taraftarıyız mahalle takımı taraftarı deiliz
|
[QUOTE=anilcan213;406021]ben üye oldum da noldu bnmle aynı rütbe de olanlar konu acablior ama bn acamıyorum... üyelği mi silmei bile dşünüorum bu aralar..bize ulaşın diolar o akdar mesaj gnderdim bi cvp yok[/QUOTE]
evet kardeş sana katılıyorum ogün acemi üye konu açıyorr bizsee hala beklemedeğizzz bendee girmek istemiyorumm pekk şu sıraa diğer takımlarınn sitelerineee takılıyorummm. birdee sitemizdee yaratıcı konularrr yokk hepp eskii konularııı getir getirrr konuşşşş. sitemizzz eskii popülistliğini kaybediyorrr bakıyorumm herkes diğer takımların sitelerindee sohbet muhabbet ediyorrr |
[QUOTE=üçyıldız58;406027]evet kardeş sana katılıyorum ogün acemi üye konu açıyorr bizsee hala beklemedeğizzz bendee girmek istemiyorumm pekk şu sıraa diğer takımlarınn sitelerineee takılıyorummm.
birdee sitemizdee yaratıcı konularrr yokk hepp eskii konularııı getir getirrr konuşşşş. sitemizzz eskii popülistliğini kaybediyorrr bakıyorumm herkes diğer takımların sitelerindee sohbet muhabbet ediyorrr[/QUOTE] [url]www.kostad.org[/url] bekleriz herzaman kapımız açık |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33. |