![]() |
--->: Geçmiş Olsun Büyük Kaptan
Acil şifalar büyük kaptan cok kötü oldum macı canlı izlıyordum mondragon görunce ağlamaya başladı..
|
--->: ÜMİT ÖZAT KALP KRİZİ GEÇİRDİ ! GEÇMİŞ OLSUN
[B]Geçmiş olsun büyük kaptan Allah şifa verir inşaallah. Ümit Özat biliyorsunuzdur Sivas Divriği'lidir. Divriği'nin köyünden, adını hatırlayamadım ama köylerine gitmiştim (Divriği'de görev yaptığım 90'lı yılların sonunda) Yeşil Divriği gazetesine makale ve izlenimleri aktarmak için, köy halkı Ümit'i seviyor. Yaptığı yardımlar var, Bildiğim kadarıyla da Divriğispor'a forma almıştı. Memleketini ve Sivas'ı seven bir futbolcumuz, bir ağabeyide futbol hakemi olması lazım.
Allah şifa versin. Geçmiş olsun..[/B] |
Allah acil şifalar versin.............
|
ÜMİT ÖZAT KALP KRİZİ GEÇİRDİ
ARKADASLAR NETTE DOLASIRKEN GORDUM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM HEMŞERİMİZ ÜMİT ÖZAT MAÇ ESNASINDA KALP KRIZI GEÇİRMİŞ ACİL ŞİFALAR BEYEFENDİLİĞİ İLE SİVAS IMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMİŞ BİR KİŞİYDİ
[url]http://www.haber7.com/haber/20080829/Umit-Ozat-macta-kalp-krizi-gecirdi.php[/url] |
allah şifa versin en büyük kaptan sen bizim yüz akımızsın
|
-->: Geçmiş Olsun Büyük Kaptan
Gecmis olsun Ümit Özat'a. Ama alman sayfalarda kalp krizi gecirdigi diye birsey yazmiyor. Sadece bayildigi ve dilini yuttugu yaziyor
|
Allah acil şifalar versin.................
|
hayat ne garıp sporcular bıle kalp krızı gecırıyorsa devamlı spor yapmalarına ragmen bızler herhalde fazla yasamayız.gecmıs olsun dıleklerımızle
|
Gecmis olsun Umit Ozat. Allah acil sifalar versin...
Adam gibi adamlar fubolda zaten azken, gitmenin sirasi degil.. |
GEÇMİŞ OLSUN .BÜYÜK KAPTAN .ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59. |