![]() |
-->: Ermenistan:0 Türkiye:2
[B]Önemli olan maçın kazanılmasıydı... Siyasetin maçın önüne geçtiği bir ortamda iyi sonuç... Türkiye'deki sahaları beğenmeyen Fifa ve Uefa Ermenistan'da ki bu stadı denetlemedi mi acaba?...[/B]
|
--->: Ermenistan:0 Türkiye:2
Ne kadar ruhsuz bir milli takım izledik yine..:mad:
|
-->: Ermenistan:0 Türkiye:2
[B]ben zaten o kadar sıkıldım ki dedim tvden halı saha maçı izleyeceğime gider kendim oynarım dedim,gittim ve oynadım bir halı saha maçı :)[/B]
|
--->: -->: Ermenistan:0 Türkiye:2
[QUOTE=Yiğiter;408782][B]ben zaten o kadar sıkıldım ki dedim tvden halı saha maçı izleyeceğime gider kendim oynarım dedim,gittim ve oynadım bir halı saha maçı :)[/B][/QUOTE]
Hani beyzbol oynamıştın sen?..:) |
-->: --->: -->: Ermenistan:0 Türkiye:2
[QUOTE=sivaslı yıldız;408783]Hani beyzbol oynamıştın sen?..:)[/QUOTE]
[B]tamam halı sahada beysbol maçı işte :)[/B] |
[B]macitvden izledim
ilk yari uykum geldi gerci mevlütün kacirdigi gol pozisyonu uyandirdi cileden cikari genc ve yetenekli olabilir ama ilk onbire cikmamasi lazim hazirlik macida degildi takim ruhsuzdu fatih terimin deneyimlerinede yer yoktu tuncayi yerinde oynat adam iyi oynasin neyse ikinci yari degisiklikler oldu ve goller geldi önemli olanda kazanmakti zaten sira belcikada insallah :)[/B] |
maçın son 20 dakikasını izleyebildim.tuncay gol atmış,şaşırdım.istediğimiz gibi oynamasalar da önemli olan 3 puan almaktı.
|
türkiye süper oynadı maçta bide 2 yarı rüzgara karşı oynadık ama yinede kazanan biz olduq:=)
|
mehmet yildiz ve mehmet topuz agizlariyla kus tutsalar terim yine oynatmayacak onlari, mevlüt emre b. ayhan servet ve zan gibi adamlarin ne isi var milli takimda
|
bence maç çok vasat geçti iki tarafta da oyun içinde bi güzellik sezemedim böyle oynamaya devam devam edersek işimiz zor diyorum. ama yinede 3 puan almak sevindirici
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |