SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TARAFTAR NEDEN OTURUYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20720)

orhan_sivasli 13.09.2008 10:59

--->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR

sevgili yiğido kardeşlerim
BENDE BU KONUYA DEĞİNMEK İSTİYORDUM
BU SİTEYE GİREN MOD. OPRT. OLAN BİR ÇOK KİŞİ VAR EMİNİMKİ YÖNETİCİLERDENDE BUSİTEYE GİREN VARDIR Bİ MAÇA GİDİYORSUN AMİGO GELİYOR (SEBO ABİM) HERKEZ KALKIYOR 2 ŞEY SÖYLÜYOR SONRA SEBO ABİ GİDİYOR HERKEZ SUSUYOR BUNUN YERİNE EVET YÖNETİCİ VE YETKİLİ ABİLERİMİZE SESLENİYORUM

SAHANIN BELİRLİ NOKTALARINA 7-8 AMİGO KONULSA HEPSİNE BİR TELSİZ VERİLSE
NE YAPILACAKSA ORDAN YAPILSA Bİ KIRMIZI BEYAZ YAPACAZ AK İLE KARAYI SEÇİYORUZ

HEM AMİGO HEP TARAFTARIN BAŞINDA OLUR HEMDE TARAFTAR DAHADA ZEVK ALIR UYUM OLUR.

EMİNİMKİ BU İŞE YARIYACAK Bİ YÖNTEM YAPALIM DİMİ ARKADAŞLAR... TEŞEKKÜRLERDEN ANLAYACAĞIZ DESTEK GELİP GELMEDİĞİNİ

yusuf_yusuf 13.09.2008 11:45

ya bunlar bosa geliyor ya oturmaya ve zamn gecsın diee asıl olna tarftar kaç yasında olursa olsun 90 dk boyun ca bağırmalı haykırmalı kı futbolcular bu haykırısla gooolleri sıraya duzer

sivaslitaner58 13.09.2008 12:05

maclarimizi daha cok kanal olsa iyi olur ama oturmak yok 90 dk bagirmak vari GERCEK YIGDOLOAR

cihat14535858 13.09.2008 12:05

bu taraftar cıldıracakkk gardaşşş

şafak58_35 13.09.2008 12:56

evde oturup izliyormuş gibi elinde çekirdek alıp maça gidenler var böyle olunca fazla birşey beklememek lazım...

Abdullah DuMaN 13.09.2008 13:42

-->: --->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR

[QUOTE=orhan_sivasli;410852]sevgili yiğido kardeşlerim
BENDE BU KONUYA DEĞİNMEK İSTİYORDUM
BU SİTEYE GİREN MOD. OPRT. OLAN BİR ÇOK KİŞİ VAR EMİNİMKİ YÖNETİCİLERDENDE BUSİTEYE GİREN VARDIR Bİ MAÇA GİDİYORSUN AMİGO GELİYOR (SEBO ABİM) HERKEZ KALKIYOR 2 ŞEY SÖYLÜYOR SONRA SEBO ABİ GİDİYOR HERKEZ SUSUYOR BUNUN YERİNE EVET YÖNETİCİ VE YETKİLİ ABİLERİMİZE SESLENİYORUM

SAHANIN BELİRLİ NOKTALARINA 7-8 AMİGO KONULSA HEPSİNE BİR TELSİZ VERİLSE
NE YAPILACAKSA ORDAN YAPILSA Bİ KIRMIZI BEYAZ YAPACAZ AK İLE KARAYI SEÇİYORUZ

HEM AMİGO HEP TARAFTARIN BAŞINDA OLUR HEMDE TARAFTAR DAHADA ZEVK ALIR UYUM OLUR.

EMİNİMKİ BU İŞE YARIYACAK Bİ YÖNTEM YAPALIM DİMİ ARKADAŞLAR... TEŞEKKÜRLERDEN ANLAYACAĞIZ DESTEK GELİP GELMEDİĞİNİ[/QUOTE]

BİZLEDE İSTİYORUZ ANCAK İLGİLENEN YOKKİ.........

üçyıldız58 13.09.2008 13:57

köyden 11 yaşımda sivasa geldim 34 yaşındayım sivasspor iç maçlarını kaçırdığım nadirdirr.
şöylee bakıyorumm yıllardırr tezahürat olarak KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS yenilik yok buda trübündeki seyirciyi çabuk bıktırıyorr.
hangi maç hatırlamıyorum gruplardan biri baya kalabalık gelmişti 500_600 kişi vardı tezahürata bir başladı bizim eski kapalıı heyecanlandı başladı tezahürataa.
ben stadyumda maçların taraftar olarak sönük geçmesini 1 taraftar gruplarına 2 tezahürat olarak yeni bir şeylerin bulunmadığına bağlıyorumm.
acil gruplar birleşecek yerleri nere olursa olsun kale arkası maraton hiç farketmezz başlasınlarr tezahürataa stadd gereken desteğinn fazlasını verirrr buna emin olunnnn

Yigido58_NL 13.09.2008 14:01

Bunlarin hepsi ...................................

sivaslimete 13.09.2008 14:05

yaw bu birleşme işi noldu biz taraftaf gruplari olarak birleşsek herşey cok güzel olacak inanin ama bir birleşebilsek ne güzel tek yürek tek bilek olarak maca gitsek coook süper bişi olacak ama bi birleşemedik gitti

Abdullah DuMaN 13.09.2008 14:08

-->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR

1 KONUDA HEMFİKİRİZ TAKIMA DESTEĞİMİZİ TAM OLARAK VEREMİYORUZ HEP BİRYERDE EKSİK KALIYOR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22.