![]() |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[QUOTE=lise!mustafa;412754][B]Bizde Gelmeyi düşünüyoruz ancak recep abinin bildigi sorunlarımız var galiba bu maçta olamayacagız.Ancak allah büyük kesin olmasada geliyoruz.Yaz abi eyüphanla benide yaz ama kesin degil.[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bende biliyorum o sorunları:rolleyes: anlattılar bana büyüklerim İftar Yemeginde:D sorun yok gideceksiniz ALLAH Nasip ederse siz rahat olun he he bak tv de Sivas Sivas sesini duyacağız ona göre:D:D[/FONT][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkGreen"][B]1*MURAT SARI
2*SEBAHATTİN BELKAVLİ 3*ÖMER COŞKUN 4*RECEP YÜKSEL 5*EMRE YÜKSEL 6*EYÜPHAN AYDIN 7*MUSTAFA PARLAK[/B][/COLOR] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;412759][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bende biliyorum o sorunları:rolleyes: anlattılar bana büyüklerim İftar Yemeginde:D sorun yok gideceksiniz ALLAH Nasip ederse siz rahat olun he he bak tv de Sivas Sivas sesini duyacağız ona göre:D:D[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
emin olki duyacaksın o yiğitlerimizin sesini hem sesini hem de davulunu |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
[QUOTE=hakandemirezen;412549]İSTANBULDAKİ GENÇ YİĞİDOLAR HAYDİ ESKİŞEHİRE[/QUOTE]
sen de geleon demi hakan abi gelmezssen bu sefer recep abi ile görüşüp sana kesin bi ceza kestircem hee ona göre:rolleyes: |
Eskişehir yolculuğumuz öncesinde,İSTDER olarak;
ES-ES taraftar gurubu ile bir ön görüşme gerçekleştirdik.Dosdane söylemlerimiz neticesinde,hafta sonu ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman olduğu gibi bu maçtada,FAİR PLAY ortamında,sporun herşeyden önce,SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUK ortamında geçmesi temennisinde bulunduk. Ayrıca,İSTDER ve ES-ES gurubları arasında daha başka ne yapapbiliriz konusunu bir kaç saat içinde sonuçlandırıp,burda site üyelerimizin bilgisine sunacağız. |
s.a hayırlı iftarlarınız olsun ben cumadan eskişehirde olacağımdan cmt. günkü maça tüm sivassporluları bekliyorum...
HAFİKLİ CENK |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
hayırlı yolculuklar helal olsun size takımımızı yanlız bırakmadığınız için
|
haydi istanbuldaki yiğidolar haydi eskişehir,e gidiyoruz sivasımızı liderimizi yalnız bırakmıyoruz yine yollara düştük sivas için yollardayız haydi sizde bizlere katılın
|
[B]Her zaman Sivasspor'un yanında olan ve İstanbuldaki Sivaslıların uyanış harekatı olan ' İSTDER ' ile bir deplasmana daha ,
Hayırlısıyla bu deplasmanada gitmez isteriz,tabikide Sivasspor'u yanlız bırakmak istemeyiz. Eğer olursa bizde yerimizi en ön saflardan alıcağız. [/B] |
inşallah eskişehirde hep beraber olup sivası
destekler galibiyetle döneriz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57. |